Οργή για Μπαλτάκο και Μπένετ μετά τη νέα “κλοπή”, σοκάρει η καταγγελία της ΠΑΕ

από AllAboutARIS

Ένα καζάνι που βράζει όλη τη σεζόν είναι ο ΑΡΗΣ όσον αφορά τη διαιτησία και την ΕΠΟ. Μία κατάσταση που ήλπιζε ότι θα αλλάξει στα πλέι οφ αλλά…

Από την αρχή της εξτρά διαδικασίας του πρωταθλήματος φάνηκε ξεκάθαρα ότι οι προθέσεις κάποιων απέναντι στην ομάδα δεν αλλάζουν.

Το χθεσινό “χειρουργείο” ήταν η συνέχεια μίας κατάστασης που έχει παγιωθεί για τον ΑΡΗ φέτος, με ελάχιστες εξαιρέσεις. Να βλέπει δηλαδή τη διαιτησία να του στερεί βαθμούς.

Η αδικία για τον φετινό ΑΡΗ δεν έχει εθνικότητα αφού ούτε οι ξένοι στέκονται στο ύψος των περιστάσεων. Επιλογές αμφισβητήσιμες από έναν αρχιδιαιτητή ο οποίος βρίσκεται στο επίκεντρο από όλους, εκτός από εκείνους που… βολεύονται με την όλη κατάσταση.

Φυσικά στο “κάδρο” βρίσκεται για τον ΑΡΗ και ο Τάκης Μπαλτάκος, τόσο με τη γενικότερη στάση του φέτος και ειδικά μετά τη χθεσινή τρομερή καταγγελία της ΠΑΕ για τον τρόπο που εκφράστηκε για τον ΑΡΗ προς τον Θεόδωρο Καρυπίδη. Τοποθετήσεις που δεν αρμόζουν πρωτίστως στον ΑΡΗ και φυσικά στον θεσμό του προέδρου της ΕΠΟ που έχει… εκτροχιαστεί με την υπάρχουσα κατάσταση.

Για ακόμη μία φορά διοίκηση, παίκτες και κόσμος βιώσαν με πολύ σκληρό τρόπο το τί γίνεται ακριβώς στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με ακόμα τρεις βαθμούς που προστίθενται στους πολλούς που έχει στερήσει η διαιτησία φέτος από τον ΑΡΗ. Και δυστυχώς δεν φάινεται ότι αυτό θα αλλάξει εύκολα στα υπόλοιπα παιχνίδια των πλέι οφ.

Προτεινόμενα Άρθρα