ΑΡΗΣ-ΑΕΚ: Ορισμοί με… έντονη ανησυχία

από AllAboutARIS

Η ΚΕΔ ανακοίνωσε τους ορισμούς των διαιτητών για την 7η αγωνιστική της Superleague, οι οποίοι στο πρώτο άκουσμα δεν ηχούν καλά στις τάξεις του ΑΡΗ.

Συγκεκριμένα το ντέρμπι της Κυριακής θα διευθύνει ο Πορτογάλος GUSTAVO CORREIA ενώ στο VAR θα είναι ο συμπατριώτης του SANTOS VASCO. Θυμίζουμε πως ο Correira ήταν αυτός που σφύριξε στο περσινό ματς της κανονικής διάρκειας με τον Αστέρα στην Τρίπολη και ο ΑΡΗΣ είχε πολλά παράπονα από την διαιτησία παρότι κέρδισε 2-0.

Υπάρχει όμως και συνέχεια… Ο Correira ήταν VAR στο περσινό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στα playoffs (0-0) όπου δεν είχε δοθεί πεντακάθαρο πέναλτι πάνω στον Σάσα και δεν αντιλήφθηκε την άσεμνη χειρονομία του Σένκεφελντ.

Βοηθοί στο παιχνίδι θα είναι οι Tiago Costa και Paulo Bras ενώ 4ος ο Κουμπαράκης που στον Βόλο ως VAR έκλεισε τα μάτια στα… όργια του Βεργέτη. Ο Πορτογάλος έχει διατελέσει VAR σε ακόμα δύο ματς του ΑΡΗ. Παναθηναϊκός-ΑΡΗΣ 1-2 4η αγωνιστική play off το 2021 και Παναθηναϊκός-ΑΡΗΣ 1-0 με την κόκκινη του Καμαρά στο πρωτάθλημα.

Η ανησυχία πρόκειται και για το γεγονός ότι η…εξυγίανση έχει διατηρήσει στην θέση του τον Πορτογάλο υπεύθυνο VAR της ΚΕΔ με ότι αυτό συνεπάγεται…

Προτεινόμενα Άρθρα