Ο Αλμέιδα ετοιμάζει ενδεκάδα… Κυπέλλου – Επιστρέφει ο Μάνταλος

από AllAboutARIS

Η ΑΕΚ ολοκληρώνει σήμερα την πολύ σύντομη προετοιμασία για τον επαναληπτικό αγώνα για τους «16» του Κυπέλλου κόντρα στον ΑΡΗ, που θα γίνει αύριο στο “Κλεάνθης Βικελίδης” (19:00).

Οπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ της Ένωσης, ο Ματίας Αλμέιδα δεν πρόκειται να παρεκκλίνει από την φιλοσοφία του και θα πάει σε ευρύ ροτέισον παρά το 0-0 του πρώτου αγώνα.

Η «Ένωση» πέρα από τους διεθνείς (Χατζισαφί, Μοχαμάντι, Μουκουντί και Ζίνι) δεν θα έχει στη διάθεσή της τον Λιβάι Γκαρσία, που τραυματίστηκε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και από Πέμπτη θα φανεί αν θα είναι διαθέσιμος την Κυριακή στο Περιστέρι απέναντι στον Ατρόμητο. Επίσης εκτός μάχης παραμένει και ο Γαλανόπουλος.

Σίγουρα στην ενδεκάδα θα επιστρέψουν και θα αγωνιστούν, όπως και στο πρώτο παιχνίδι, οι Αθανασιάδης, Πήλιος, Μήτογλου, Γιόνσον, Ελίασον και Πόνσε, ενώ θα παίξει βασικός και ο Μάνταλος (που είναι τιμωρημένος για Ατρόμητο), ενδεχομένως και ο Πισάρο. Από εκεί και πέρα, ένας εκ των Βίντα ή Κάλενς θα είναι δεύτερος στόπερ, δεξί μπακ θα είναι ο Ρότα ή ο Σιντιμπέ, ενώ υποψήφιος είναι και ο Αραούχο για να παίξει πίσω από τον φορ. Χρόνο συμμετοχής αναμένεται να πάρει και ο Πάολο Φερνάντες.

Προτεινόμενα Άρθρα