Ο Ανσαριφάρντ θέλει κάτι παραπάνω από χρόνο

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ έμελλε να είναι η απάντηση στο ερώτημα τόσων και τόσων μηνών, “ποιός θα έρθει τελικά για να πλαισιώσει τον Μορόν στην κορυφή της επίθεσης;”

Ο Ιρανός επιθετικός ήταν η τελευταία -χρονικά- άφιξη του Ιανουαρίου και επιβεβαίωσε όσους ήταν σίγουροι για την προσθήκη του στο κιτρινόμαυρο ρόστερ. Εμπειρία, γρήγορη προσαρμογή και μία ισχυρή προσωπικότητα που κάνει καθημερινά αισθητή την παρουσία της, με τελευταίο παράδειγμα το ντέρμπι της Τούμπας. Εκεί δηλαδή όπου δεν… έφαγε από διάφορες συμπεριφορές εντός και εκτός γηπέδου, όντας παράλληλα αρκετά χρήσιμος όταν χρειάστηκε να αντικαταστήσει τον Μορόν… για ακόμη μία φορά.

Ο Ιρανός κρίνεται έως τώρα πετυχημένη κίνηση… και κάτι παραπάνω, δίνοντας άλλη ευελιξία στον Άκη Μάντζιο όσον αφορά τη θέση “9” εν όψει των επόμενων αγώνων στα πλέι οφ. Μία διαδικασία στην οποία ο 33χρονος επιθετικός θα πάρει ευκαιρίες ως βασικός και μέσα από αυτές επιδιώκει να ανταποκριθεί σε ένα κίνητρο που αφορά… το μέλλον του.

Ο Ανσαριφάρντ δεν θέλει απλά να παίξει αλλά να αποδείξει μέσα από τις εμφανίσεις και τα γκολ του ότι μπορεί να έχει ρόλο στον ΑΡΗ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Για κάποιους παίκτες άλλωστε οι επόμενοι αγώνες ενδεχομένως να αποτελέσουν κριτήριο και ευκαιρίες που θα κληθούν να αξιοποιήσουν. Κάτι που για τον Ανσαριφάρντ είναι παραπάνω από δεδομένο, από τη στιγμή που το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν.

Μέχρι στιγμής πάντως κερδίζει εντυπώσεις και πόντους…

 

Προτεινόμενα Άρθρα