Η πιο… φορεμένη και χρήσιμη κίνηση του χειμώνα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Λίντσεϊ Ρόουζ χαμογελούσε για την επιστροφή του στον ΑΡΗ πριν ακόα μπει το 2024, μη μπορώντας να αποφύγει το πεπρωμένο του έστω και με έξι μήνες καθυστερήσεις.

Μία αργοπορία έχασαν και οι δύο πλευρές, με τους “κιτρινόμαυρους” να προσθέτουν στο ρόστερ μία λύση για τα στόπερ που αποδείχθηκε παραπάνω από χρήσιμη.

Τους τελευταίους δύο μήνες ο Γάλλος συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε το 2021, καλύπτοντας την απουσία του τραυματία Φαμπιάνο και δίνοντας χρόνο στον Βέλεθ ώστε να επανέλθει ομαλά στην αγωνιστική δράση. Έστω και αν ο Ισπανός ξεκίνησε από στόπερ και κατέληξε στα χαφ.

Ο Ρόουζ έβγαλε τα … λεπτά του

Εάν κάποιος κοιτάξει τα νούμερα του 32χρονου στόπερ, σίγουρα επιβεβαιώνει όλα τα παραπάνω… και με το παραπάνω.

Μέσα σε 2,5 μήνες ο Γάλλος έχει προλάβει να παίξει σε δέκα παιχνίδια και να καταγράψει 743 λεπτά. Περισσότερα από τον Τζούρασεκ των 18 αγώνων, τον Κάρλσον των 14 αγώνων ή του Σαβέριο των 11 αγώνων.

Νούμερα που φανερώνουν την δεδομένη ανάγκη στα στόπερ αλλά και την ικανότητα του Ρόουζ να προσαρμοστεί γρήγορα και να βοηθήσει σε μία πολύ γεμάτη και απαιτητική περίοδο για τον ΑΡΗ, μετρώντας παράλληλα και τρεις συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδος.

Τα πράγματα πλέον δεν είναι το ίδιο εύκολα για τον ίδιο αφού συγκροτήθηκε ξανά το δίδυμο Φαμπιάνο-Μπράμπετς στα στόπερ, αλλά είναι δεδομένο ότι θα πάρει χρόνο στα πλέι οφ μέσα στο πλαίσιο του ροτέισον που ετοιμάζει ο Άκης Μάντζιος.

 

 

Προτεινόμενα Άρθρα