Ο αντί-Παναγίδης και ο… Σαβέριο

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Μιχάλης Παναγίδης τίθεται νοκ-άουτ για τπ επόμενο διάστημα και ο Άκης Μάντζιος καλείται να βρει απαντήσεις στην έλλειψη μίας εκ των σταθερών του τις τελευταίες αγωνιστικές.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός είχε μονιμοποιηθεί δικαίως στο αριστερό άκρο της επίθεσης, αλλά η θλάση που υπέστη όπως φαίνεται θα τον αφήσει εκτός για το υπόλοιπο του 2023.

Το θέμα πλέον για τον προπονητή είναι ποιός θα τον αντικαταστήσει είτε γίνει το παιχνίδι με τον ΟΦΗ είτε για αυτό που ακολουθεί αμέσως μετά κόντρα στη Λαμία.

Οι δύο πιθανοί και ο Σαβέριο

Μενέντες και Κάρλσον είναι οι προφανείς επιλογές και με τον πρώτο να έχει προβάδισμα, αλλά εδώ και λίγο καιρό στο “κάδρο” υπάρχει και ο Κίκε Σαβέριο.

Ο 23χρονος ήταν στον πάγκο για το ντέρμπι με την ΑΕΚ αλλά δεν πήρε χρόνο συμμετοχής, προφανώς λόγω των απαιτήσεων του αγώνα και του γεγονότος ότι έχει να παίξει ποδόσφαιρο τέσσερις μήνες.

Ο παίκτης είναι έτοιμος και με τον ΑΡΗ να έχει βγει από έναν μικρό αλλά δύσκολο κύκλο αγώνων, είναι δεδομένο ότι θα πάρει χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια που απομένουν μέσα στο 2023. Ισως και βασικός…

Προτεινόμενα Άρθρα