Ο ΑΡΗΣ μιλάει και με τον Χουάνκαρ!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Μάρτιν Φρίντεκ ήταν δεδομένο ότι δεν θα αποτελέσει τη μοναδική κίνηση του ΑΡΗ για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Από τη στιγμή που συμφώνησε ο Τσέχος, οι “κιτρινόμαυροι” άρχισαν να “τρέχουν” και την επόμενη προσθήκη τους για την εν λόγω θέση, δίνοντας προτεραιότητα στον Τζόναθαν Σίλβα.

Οι δύο πλευρές βρέθηκαν τις τελευταίες μέρες σε αρκετά προχωρημένες επαφές, αλλά οι επιμέρους απαιτήσεις του Αργεντινού δημιούργησαν μία έντονη δυσαρέσκεια στην πλευρά του ΑΡΗ, ο οποίος από την πλευρά του κατέθεσε μία αρκετά καλή οικονομικά πρόταση.

Η εξέλιξη των διαπραγματεύσεων με τον Σίλβα βάζει πλέον στο “κάδρο” τις εναλλακτικές και πιο συγκεκριμένα αυτή του Χουάνκαρ! Οι “κιτρινόμαυροι” άνοιξαν δίαυλο επικοινωνίας με τον Ισπανό πρώην μπακ του Παναθηναϊκούύ, ο οποίος παραμένει ελεύθερος μετά την αποχώρησή του από το “τριφύλλι” τον περασμένο Μάιο.


Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές και μέσα στα επόμενα 24ωρα είναι πιθανό να υπάρξει οριστική εξέλιξη, ακόμα και θετική αφού στην Αλκμήνης δείχνουν αρκετά θετικοί με τον 33χρονο μπακ. Εκτός εάν υπάρξει ανατροπή στην περίπτωση του Σίλβα, κάτι που σε αυτή τη φάση φαίνεται δύσκολο.

Ο Χουάνκαρ ολοκλήρωσε τον κύκλο του στον Παναθηναϊκό με 129 συμμετοχές, τρία γκολ και 15 ασίστ, ενω πριν τους Πράσινους προηγήθηκαν οι 104 συμμετοχές με τέσσερα γκολ και επτά ασίστ με τη φανέλα της Μάλαγα.

Ο Χουάνκαρ  είναι προϊόν των ακαδημιών της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά κατέγραψε μόλις μία συμμετοχή με τη φανέλα της «Βασίλισσας» στις 3 Οκτωβρίου 2010 και στο ευρύ 6-1 επί της Λα Κορούνια.
Ακολούθησαν οι Μπέτις (51αγώνες, 6 ασίστ), Σαραγόσα (26 αγώνες, 3 γκολ, μία ασίστ) και Γρανάδα (24 αγώνες, μία ασίστ) ως δανεικός από την Μπράγκα, η οποία τον Ιούλιο του 2011 απέκτησε τα δικαιώματά του έναντι 2.5 εκατ. ευρώ.

Προτεινόμενα Άρθρα