Ο καλύτερος Ματέο από την επιστροφή του!

από AllAboutARIS

Ο Ματέο Γκαρσία διανύει την τρίτη σεζόν του ΑΡΗ από την επιστροφή του στους Κιτρινόμαυρους. Μία μεταγραφή που έγινε στις αρχές της σεζόν 2020-2021, με τους Κιτρινόμαυρος να δαπανούν ένα μεγάλο ποσό για την αγορά του από τον Ερυθρό Αστέρα, προσφέροντας στον ίδιο ένα τετραετούς διάρκειας, αρκετά υψηλών απολαβών συμβόλαιο.

Η αλήθεια είναι πως όλο αυτό το διάστημα ο Αργεντινός ήταν «μία ζέστη και πολύ κρύο». Δεν ανταποκρίθηκε στις υψηλές προσδοκίες που υπήρχαν, απόρροια της πρώτης παρουσίας του στην ομάδα, ενώ από ένα σημείο και μετά έχασε τη θέση του στην ενδεκάδα.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα ωστόσο παρουσιάζεται αναγεννημένος. Κι αυτό προφανώς έχει να κάνει αφενός με την εμπιστοσύνη που του δείχνει ο Άλαν Πάρντιου και αφετέρου με το νέο ρόλο του μέσα στο παιχνίδι της ομάδας, που φαίνεται να του ταιριάζει «κουτί». Ο Άγγλος τεχνικός έβγαλε τον Ματέο από τα άκρα και τον πήγε στον άξονα, όπου μαζί με του Ετέμπο και Μάνου Γκαρθία, απέκτησαν χημεία. Ο Ματέο τρέχει ασταμάτητα, κουβαλάει μπάλες, μαρκάρει και δημιουργεί. Ξεκάθαρα, αν συνεχίσει έτσι βέβαια, μπορεί να θεωρηθεί ως μια νέα «μεταγραφή».

Προτεινόμενα Άρθρα