Ο Μάνου… διπλασίασε και περιμένει παραπάνω

από Νίκος Παπαδόπουλος

Από τα 15 λεπτά του Αγρίνου, στη μισή ώρα του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. Και όλα αυτά μέσα σε μία εβδομάδα.

Ο Μάνου Γκαρθία είναι ξανά εδώ για τον ΑΡΗ και σταδιακά γίνεται ενεργό κομμάτι του ροτέισον, με ανοδική πορεία στα λεπτά συμμετοχής που παίρνει από τον Άκη Μάντζιο.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός ήδη έχει προλάβει να θυμίσει σε όλους κάποια στοιχεία των όσων μπορεί να κάνει μέσα στο γήπεδο, με τον προπονητή να τον περιμένει ακόμα καλύτερο το επόμενο διάστημα. Ποντάρει άλλωστε αρκετά πάνω του όσον αφορά το “10” και για αυτό θα τον βοηθήσει με ακόμα περισσότερα λεπτά συμμετοχής στα επόμενα παιχνίδια.

Το σημερινό με τη Νίκη Βόλου είναι ακόμα μία ευκαιρία για τον Ιβηρα άσσο να ενισχύσει τον αγωνιστικό του ρυθμό. Εάν δεν ξεκινήσει στη μία θέση που “παίζεται” στο χώρο του κέντρου,  τότε σίγουρα θα πάρει χρόνο συμμετοχής στη διάρκεια του ματς και με τον αντίπαλο να προσφέρεται ώστε να πάρει λεπτά και παράλληλα ψυχολογία μέσα από μία καλή εμφάνιση. Ο παίκτης πάντως έχει πολύ καλά νούμερα αλλά στον ΑΡΗ θέλουν να είναι προσεκτικοί και να μπει σταδιακά, με στόχο να καθιερωθεί σιγά-σιγά στα βασικά πλάνα του Μάντζιου.

Προτεινόμενα Άρθρα