Ντιγκινί στο AllAboutARIS: “Ο ΑΡΗΣ το… έχει φέτος για να το πάρει – Έναν τίτλο για τον κόσμο”

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τα “εμφράγματα” του ΑΡΗ στο Κύπελλο δεν είναι λίγα τα τελευταία χρόνια. Σαν… φαντάσματα που γυρνούν και έκαναν την εμφάνισή τους στο ημίχρονο του αγώνα με την ΑΕΚ, πριν οι παίκτες του Άκη Μάντζιου τα διώξουν μακριά.

Μία πρόκριση που έφερε πανηγυρισμούς στις τάξεις του κόσμου αλλά και σε πρώην παίκτες της ομάδας που στο παρελθόν είδαν την πορεία της να τελειώνει άδοξα.

Ο Νικολά Ντιγκινί ήταν στην ομάδα που αποκλείστηκε από την ΑΕΚ πριν περίπου τέσσερα χρόνια. Με το δικό του γκολ ο ΑΡΗΣ έφτασε μία ανάσα από την πρόκριση πριν του φύγει μέσα από τα χέρια. Οπότε είχε κάθε λόγο να πανηγυρίσει στα social media μετά το παιχνίδι της περασμένης Τετάρτης.

“Το χάρηκα με την ψυχή μου… Παρακολουθώ την ομάδα, δεν θα το έχανα”, είπε αρχικά ο Γάλλος στο AllAboutARIS, σχολιάζοντας την προοπτική που υπάρχει φέτος για τον ΑΡΗ. “Φέτος είναι πάλι μία μεγάλη ευκαιρία για τον ΑΡΗ. Το Κύπελλο βέβαια πρέπει να είναι στόχος κάθε χρόνο αλλά υπάρχουν δυνατοί αντίπαλοι που θέλουν επίσης τη διάκριση. 

Άλλοτε είναι θέμα τύχης, άλλοτε θέμα ικανότητας. Φέτος όμως νομίζω ότι ο ΑΡΗΣ τα έχει και τα δύο. Θα είναι δύσκολα τα ματς με τη Νίκη Βόλου και έτσι πρέπει να τα προσεγγίσει. Βήμα-βήμα και όχι να έχει στο μυαλό του τα ημιτελικά η τον τελικό. Κάποτε αποκλειστήκαμε από τον Εργοτέλη… Ακόμα το θυμάμαι. Υπάρχει εμπειρία στην ομάδα και πιστεύω θα τα καταφέρει αλλά μόνο με σοβαρότητα και προχωρώντας βήμα-βήμα για να μην πέσει θύμα έκπληξης, 

Ο Ντιγκινί δεν παρακολουθεί απλά τον ΑΡΗ αλλά κρατάει επαφή με κάποιους παίκτες που γνωρίζει από τη δική του εποχή στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. Μίλησα με τον Ρόουζ πριν υπογράψει αλλά και μετά την επιστροφή του. Είμαι χαρούμενος για αυτόν. Έκανε τη σωστή επιλογή και δεν μπορείς να φανταστείς πόσο χαρούμενος ήταν που επέστρεψε. Νιώθει τον ΑΡΗ σαν το σπίτι του. Το ίδιο και ο Φετφατζίδης. Μίλησα επίσης μαζί του και ήταν χαρούμενος που επέστρεψε. Γενικά μιλάω με τα παιδιά, όπως με τον Κουέστα ή τον Βέλεθ”.

Η χρονιά απέκτησε για τον ΑΡΗ ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον, λόγω της προοπτικής του τελικού, με τον Ντιγκινί να δηλώνει φαν και να περιμένει την κατάκτησή του. “Δεν χάνω τις εξελίξεις στον ΑΡΗ. Είναι στην καρδιά μου και πάντα θέλω να ενημερώνομαι. Πλέον είμαι… φαν της ομάδας και θέλω όσο τίποτε να δω την ομάδα να πηγαίνει στον τελικό. Για τον κόσμο πρωτίστως και φυσικά να το κερδίσει. Κάποτε είχαμε εμείς την ευκαιρία. Μακάρι η τωρινή ομάδα να τα καταφέρει φέτος”.

Προτεινόμενα Άρθρα