Ο Μουρίνιο θέλει, οι… άλλοι όχι

Ο Ζοσέ Μουρίνιο «θέλει να κοουτσάρει για δεύτερη φορά τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ» και θα επέστρεφε «με τα πόδια» στο Ολντ Τράφορντ, αναφέρει δημοσίευμα της «Daily Mail» επικαλούμενο πηγές στο περιβάλλον του Πορτογάλου τεχνικού.

Ο 61χρονος κόουτς ήταν στον πάγκο της Γιουνάιτεντ από το καλοκαίρι του 2016 έως τον Δεκέμβριο του 2018, κατακτώντας το Κύπελλο EFL και το Europa League στην πρώτη του σεζόν.

Ο Μουρίνιο είναι φίλος του συνιδιοκτήτη της Γιουνάιτεντ Σερ Τζιμ Ράτκλιφ και, σύμφωνα με την Manchester Evening News, θα δεχόταν ευχαρίστως την ευκαιρία να επιστρέψει, ωστόσο ο σύλλογος δεν έχει στα πλάνα του τον πολύπειρο τεχνικό.

ΝΒΑ: Top 5 με καρφώματα και τρίποντο από το κέντρο (vid)
Προηγούμενο άρθρο ΝΒΑ: Top 5 με καρφώματα και τρίποντο από το κέντρο (vid)
Επόμενο άρθρο Στον δρόμο της επιστροφής (και) ο Μοντόγια (pic)
Στον δρόμο της επιστροφής (και) ο Μοντόγια (pic)

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News