Ο Μόντριτς πέταξε το «καρφί» του κατά του Μπαπέ

από AllAboutARIS

Η απόφαση παραμονή του Κιλιάν Μπαπέ στην Παρί Σεν Ζερμέν έβαλε τέλος σε ένα σήριαλ που κρατούσε από το προηγούμενο καλοκαίρι. Κόντρα στα προγνωστικά απέρριψε τη Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς πείστηκε από την πλουσιοπάροχη πρόταση των Παριζιάνων.

Η συγκεκριμένη είδηση φυσικά, έχει προκαλέσει αντιδράσεις και θα συζητιέται για πολύ καιρό. Ήδη παραμονές του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ, ζητείται από τους παίκτες και τον προπονητή της Ρεάλ να σχολιάσουν την απόφαση του Γάλλου. Τόσο ο Καρίμ Μπενζεμά όσο και ο Κάρλο Αντσελότι έχουν αποφύγει να τη σχολιάσουν, καθώς επικεντρώνονται στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ωστόσο, ο Λούκα Μόντριτς επέλεξε να στηλιτεύσει τη στάση του Μπαπέ, πετώντας μία σπόντα.

Στο πλαίσιο συζήτησης για την ανανέωση του συμβολαίου του, ο Κροάτης μέσος ανέφερε το εξής: «Δεν έχω ανανεώσει ακόμα, αλλά δεν πρόκειται να κάνω ένα “Μπαπέ”. Ελπίζω ο σύλλογος να μην μου το κάνει. Έχουμε καλές σχέσεις. Έχω πει πολλές φορές ότι θέλω να τελειώσω την καριέρα μου εδώ», δήλωσε ο Modric στο COPE.

Θυμίζουμε ότι το συμβόλαιο του 36χρονου θα λήξει στις 30 Ιουνίου. Ο Κροάτης έχει ξεκαθαρίσει πολλές φορές ότι θέλει να μείνει στο «Μπερναμπέου».

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X