Ο νέος κύκλος αλλαγών και τα ερωτηματικά

από Νίκος Παπαδόπουλος

Αλλαγές ανάγκης και κάποιες ίσως επιλογής ετοιμάζει ο Άκης Μάντζιος για το ντέρμπι του “Κλεάνθης Βικελίδης” κόντρα στον Ολυμπιακό.

Πολυτέλεια για δοκιμές δεν υπάρχει όταν μεσολαβούν μόλις λίγα 24ωρα ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό, με τον 54χρονο τεχνικό να έχει κάποια πράγματα στο μυαλό του και να περιμένει κυρίως σήμερα την κατάσταση κάποιων ποδοσφαιριστών.

Η λογική λέει ότι ο Οντουμπάζιο θα επανέλθει στα δεξιά της άμυνας, μετά τις ανάσες που πήρε την περασμένη Κυριακή. Ερωτηματικό αποτελεί η παρουσία του Φαμπιάνο στα στόπερ, όπως και του Κουέστα στο τέρμα αλλά με περισσότερες πιθανότητες.

Στα χαφ είναι πιθανή -αν όχι δεδομένη- η επιστροφή του Ζουλ, με τους Νταρίντα-Γκαρθία να έχουν προβάδισμα τις άλλες δύο θέσεις εάν δεν υπάρξει κάποια έκπληξη και με την προϋπόθεση ότι ο Τσέχος θα αισθανθεί καλύτερα σε σχέση με χθες.

Στα εξτρέμ ο Σαβέριο αναμένεται να πάρει ξανά φανέλα βασικού και την άλλη θέση να εξαρτάται από την κατάσταση του Σουλεϊμάνοφ που μπήκε από χθες στις προπονήσεις.

Στην κορυφή της επίθεσης θα παραμείνει ο Λορέν Μορέν, ειδικά από τη στιγμή που απουσιάζει ο Ανσαριφάρντ λόγω τιμωρίας, εφόσον ξεπεράσει φυσικά τις ενοχλήσεις που έχει.

Προτεινόμενα Άρθρα