Μία αποστολή… με ενδιαφέρον!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Το απόγευμα ολοκληρώνεται η προετοιμασία του ΑΡΗ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και η αποστολή της ομάδας έχει το δικό της ενδιαφέρον.

Οι απουσίες των τιμωρημένων Ανσαριφάρντ και Βερστράτε… απαιτεί επιστροφές για τον Άκη Μάντζιο, ο οποίος είχε ήδη να διαχειριστεί σημαντικές απουσίες την περασμένη Κυριακή κόντρα στην ΑΕΚ.

Ο προπονητής των “κιτρινόμαυρων” μέτρησε νέα πρόσωπα στη χθεσινή προπόνηση και το απόγευμα περιμένει να δει ξανά κάποιους παίκτες ώστε να πάρει τις τελικές του αποφάσεις.

Ο Βέλεθ είναι δεδομένα εκτός και θα γίνει μία προσπάθεια να επανέλθει με τον Παναθηναϊκό. Ο Φαμπιάνο είναι ακόμα καλύτερα, θα παραμείνει στην αποστολή και σήμερα θα ξεκαθαρίσει η παρουσία του στην ενδεκάδα.

Σουλεϊμάνοφ και Φεράρι μπήκαν χθες σε κομμάτια της προπόνησης, με τον πρώτο να κρίνεται πλέον “οκ” και τον Μάντζιο να αποφασίσει για τον τρόπο που θα τον αξιοποιήσει στο αυριανό ντέρμπι. Αντίθετα ο Αργεντινός μπακ είναι μία άλλη περίπτωση, με την παρουσία του στην αποστολή να είναι πιθανή αλλά όχι δεδομένη.

Μεγάλο ενδιαφέρον φυσικά έχει η περίπτωση του Κουέστα, ο οποίος πάει μέρα με τη μέρα και αν ως αύριο είναι καλά τότε αναμένεται να μπει στα βασικά πλάνα του Μάντζιου.

 

 

Προτεινόμενα Άρθρα