Ο Ντάτκοβιτς, η Καρταχένα και το CAS

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο ΑΡΗΣ έχει έτοιμο τον προγραμματισμό του όσον αφορά το ρόστερ και ήδη τον έχει θέσει σε εφαρμογή.

Το βάρος και το ενδιαφέρον “πέφτει” φυσιολογικά στις κινήσεις ενίσχυσης, Τόσο αυτές, όμως, όσο και το “ξεσκαρτάρισμα” εξαρτώνται από την απόφαση του CAS για τον Ντουρμισάι.

Στην… επιχείρηση αποσυμφόρησης του ρόστερ εντάσσονται και οι δανεικοί, στους οποίους συμπεριλαμβάνεται και η περίπτωση του Τόνι Ντάτκοβιτς.

Χωρίς ban ο Κροάτης δεν υπολογίζεται και ο ΑΡΗΣ ποντάρει στην ανεπίσημη διάθεση της Καρταχένα να καταβάλει κάτι παραπάνω από 100 χιλιάδες ευρώ ώστε να τον αποκτήσει με μεταγραφή. Ακόμα και να το κάνει όμως, δεν είναι σίγουρο ότι η ομάδα θα τον παραχωρήσει.

Οι “κιτρινόμαυροι” θα περιμένουν την απόφαση του CAS πριν πάρουν οποιαδήποτε απόφαση για τον Κροάτη, τον οποίο ο Άκης Μάντζιος δεν υπολογίζει. Δεν θα πρέπει όμως κανένας να αποκλείσει το ενδεχόμενο αλλαγής στάσης, εάν ο ΑΡΗΣ δεν μπορέσει να κάνει μεταγραφές. Κάτι που δεν ισχύει μόνο για τον Ντάτκοβιτς αλλά και για τους υπόλοιπους δανεικούς.

Στην περίπτωση που οι Ισπανοί δεν κάνουν τελικά πρόταση τότε ο ΑΡΗΣ θα μπει σε διαδικασία λύσης συμβολαίου με τον παίκτη, ώστε να απεμπλακεί από τις ετήσιες αποδοχές του που αγγίχουν περίπου τις 170 χιλιάδες ευρώ.

Προτεινόμενα Άρθρα