Περιμένει τον Λόπεθ στη Θεσσαλονίκη

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Τόνι Ντάτκοβιτς είναι ένας από τους δύο παίκτες που ανήκουν στον ΑΡΗ και τους τελευταίους μήνες αποτελεί κάτοικο Ισπανίας. Ο άλλος είναι ο Κριστιάν Λόπεθ.

Ο 31χρονος φορ ολοκλήρωσε πρόωρα την παρουσία του στην Καρταχένα, εξαιτίας του σοβαρού τραυματισμού του πριν από περίπου 1,5 μήνα, αλλά παραμένει στη χώρα της Ιβηρικής για το πρώτο στάδιο της αποθεραπείας του.

Η κατάστασή του καθιστά δύσκολη την αποδέσμευσή του και την ελάφρυνση του μπάτζετ από ένα ποσό περίπου 300 χιλιάδων ευρώ.

Ο ΑΡΗΣ περιμένει μέχρι τα μέσα Ιουλίου τον παίκτη στη Θεσσαλονίκη για να συνεχίσει εδώ την αποθεραπεία του, χωρίς να διαφαίνεται για την ώρα στον ορίζοντα κάποια κίνηση που να αφορά τη λύση του συμβολαίου του. Αυτό λογικά θα γίνει εφόσον ο παίκτης αναρρώσει πλήρως, εκτός εάν μέχρι τότε μπει σε μία διαδικασία επαναδιαπραγμάτευσης για τη μείωση των αποδοχών του.

Σε περίπτωση βέβαια που ο ΑΡΗΣ δεν μπορέσει να κάνει μεταγραφές, είναι σίγουρο ότι θα χρειαστεί τον Λόπεθ στη διάρκεια της επόμενης σεζόν. Για αυτό και δεν θα υπάρχει βιασύνη ούτε για τη δική του περίπτωση.

Προτεινόμενα Άρθρα