Ο Ντένις ρυθμίζει την τριάδα στον “άσο”

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η ανανέωση του Χουλιάν Κουέστα σημαίνει ότι ο ΑΡΗΣ ξεκινάει τη σεζόν γνωρίζοντας ποιός θα είναι ο βασικός του τερματοφύλακας και διατηρώντας ένα σημαντικό κομμάτι του κορμού του.

Το μέτωπο του Ισπανού έκλεισε γρήγορα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι κλείνει και η κουβέντα γύρω από την τριάδα των παικτών στη θέση του “άσου”.

Ο Σιαμπάνης υπολογίζεται αλλά εκείνος που δεν βρίσκεται στον προγραμματισμό της ομάδας είναι ο Ντένις. Ο Βραζιλιάνος έχασε γρήγορα τη θέση του φέτος και στον ΑΡΗ υπάρχει η πρόθεση να λύσει το συμβόλαιο του. Δεν σημαίνει όμως ότι θα είναι και εύκολο.

Ο Ντένις αμοίβεται με περίπου 250 χιλιάδες ευρώ ετησίως και έχει ακόμη έναν χρόνο στο συμβόλαιό του. Οπότε δύσκολα θα αφήσει ένα τέτοιο ποσό εάν δεν βρει ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του.

Σε περίπτωση που δεν γίνει αυτό, είναι πολύ πιθανό ο ΑΡΗΣ να πορευτεί με τη φετινή του τριάδα, κάτι που δεν προβληματίζει ιδιαίτερα από τους ανθρώπους της ομάδας αφού έτσι κι αλλιώς δεν αμφισβητούν τις ικανότητες του Ντένις.

Εάν πάντως βρεθεί η “χρυσή” τομή και ο Ντένις αποχωρήσει, οι “κιτρινόμαυροι” θα χρειαστούν ακόμα μία κίνηση, σε νορμάλ οικονομικά πλαίσια και πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει μία περίπτωση ξένου στη λίστα, μαζί και με έναν Έλληνα.

Προτεινόμενα Άρθρα