Ο Νταμπό μπήκε ξανά στο “κάδρο”

από Νίκος Παπαδόπουλος

Σε δίμηνο δεύτερων ευκαιριών εξελίσσεται η παρουσία του Τόλη Τερζή στον πάγκο του ΑΡΗ.

Για ακόμη μία χρονιά ο αριθμός των παικτών στο ρόστερ είναι μεγάλος αλλά αναλογικά οι παίκτες που προσφέρουν ουσιαστικά δεν είναι πολλοί. Ωστόσο ανά διαστήματα υπάρχουν οι περιπτώσεις εκείνων που βγαίνουν ξανά στο προσκήνιο.

Καμάτσο και Ιτούρμπε είναι δύο χαρακτηριστικά παραδείγματα, με τον Μπράιαν Νταμπό να είναι το… new entry ητς σχετικής λίστας.

Τους τελευταίους δύο μήνες ο 30χρονος χαφ έχει αγωνιστεί βασικός σε δύο ματς. Στις 4 Φεβρουαρίου κόντρα στον Ιωνικό και 9 Απριλίου κόντρα στην ΑΕΚ.

Στο μεσοδιάστημα μέτρησε μόλις 27 λεπτά συμμετοχής σε οκτώ παιχνίδια, έχοντας πολύ περιορισμένο ρόλο στα πλάνα του Τόλη Τερζή και αυτό λόγω της παρουσίας του τόσο στις προπονήσεις όσο και στα παιχνίδια.

Κανένας δεν αμφισβήτησε ποτέ την ικανότητα του Νταμπό, ο οποίος όλο το προηγούμενο διάστημα πλήρωνε τον βαθμό της πνευματικής του συγκέντρωσης στις υποχρεώσεις του.

Κόντρα στην ΑΕΚ κατέγραψε μετά από αρκετό καιρό μία εμφάνιση με θετικό πρόσημο και κέρδισε πόντους ώστε να πάρει περισσότερα λεπτά στα έξι παιχνίδια που απομένουν για το φινάλε της χρονιάς, ανάλογα και με τις αγωνιστικές ανάγκες του ΑΡΗ.

Προτεινόμενα Άρθρα