Τον περασμένο Ιανουάριο ο ΑΡΗΣ παραχώρησε με δανεισμό τον Ντομαγκόι Πάβιτσιτς στην Ντιναμό Βουκουρεστίου, από τη στιγμή που ο Κροάτης ουδέποτε κατάφερε να καθιερωθεί και να δικαιώσει τις όποιες προσδοκίες υπήρχαν γι’ αυτόν.
Η αλήθεια πάντως είναι πως ο έμπειρος μέσος, κάνει ένα καλό δεύτερο μισό της σεζόν στη Ρουμανία, όπου παίζει σαν βασικός και μέχρι στιγμής έχει 9 συμμετοχές και δύο ασίστ.
Μάλιστα, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής, με θητείες στην Ντιναμό Βουκουρεστίου, Φλορίν Μπράτου, συμπεριέλαβε τον Πάβιτσιτς στην κορυφαία ενδεκάδα όλου του πρωταθλήματος κι ας έχει λίγες συμμετοχές μέχρι στιγμής.
Χαρακτηριστικά μάλιστα ήταν τα λόγια του:
«Η Ντιναμό, από τότε που είναι στη σύνθεσή της, έχει ουσιαστικά 5-6 ματς που δεν έχει χάσει. Έφερε ισορροπία στη μεσαία γραμμή, είναι ο παίκτης που κλείνει πολύ καλά, που παίζει κάθετα όταν έχει την μπάλα και πατάει και στην αντίπαλη περιοχή.
Είναι μεν ένα «6άρι», αλλά φαίνεται πολύ καλά και στο «κουτί» της αντίπαλης περιοχής. Έχει φανταστική κινητικότητα. Μου άρεσε από το πρώτο ματς».