Πρόεδρος επιτροπής διοργανώσεων ΕΠΟ: «Η προκήρυξη είναι ξεκάθαρη και την έχουν υπογράψει όλοι» (vid)

από AllAboutARIS

Ο πρόεδρο της επιτροπής διοργανώσεων της ΕΠΟ, Άγγελος Δανιήλ, μίλησε στην ΕΡΤ 3 για τη σημερινή σύσκεψη στην ΕΠΟ, τονίζοντας για μία ακόμη φορά, πως η προκήρυξη είναι σαφής και κάνει λόγια για διεξαγωγή τελικού στο Βόλου. Ξεκαθάρισε επίσης ότι επιθυμία όλων είναι να γίνει με κόσμο.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Όλοι θέλουμε κόσμο. Όλα αυτά θα τα δούμε μετά τα παιχνίδια της εθνικής ομάδας. Η προκήρυξη είναι σαφής, το γήπεδο είναι συγκεκριμένο. Την επόμενη εβδομάδα θα γίνει ραντεβού με όλους τους εμπλεκόμενους και μετά θα μπορούμε να μιλήσουμε με ασφάλεια. Να γίνει το διευρυμένο ραντεβού για να αποφασιστούν οι λεπτομέρειες.

Η συνεδρίαση σήμερα ήταν για να ξεκαθαρίσουμε το θέμα της προκήρυξης, τα υπόλοιπα θέματα θα τα δούμε μετά τα επίσημα παιχνίδια της Εθνικής.

Από την στιγμή που η προκήρυξη είναι ξεκάθαρη και την έχουν υπογράψει όλοι, υπάρχει συγκεκριμένη αναφορά για ομάδες από Θεσσαλονίκη και Αθήνα. Οποιαδήποτε άλλη κουβέντα γίνεται , είναι μία άλλη διαδικασία. Αυτή τη στιγμή αυτό έχουμε, με αυτό πορευόμαστε.

Ο τελικός πρέπει να γίνει με το νέο νόμο της κυβέρνησης. Άρα περιορίζονται τα γήπεδα που μπορεί να διεξαχθεί. Για την ακρίβεια μπορεί να γίνει μόνο στα 14 γήπεδα, που παίζει η Super League 1”.

Προτεινόμενα Άρθρα