Ο Πέρε Πονς για τη μεσαία γραμμή!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Το φορ είναι ο Νο1 προτεραιότητα στον ΑΡΗ, υπάρχουν όμως ανάγκες και σε άλλες γραμμές της ομάδας όπως αυτή του κέντρου.

Αυτός είναι ο λόγος που ο Παπέ Σεΐχ δεν είναι απλά επιλογή αλλά ένας παίκτης με τον οποίο η ομάδα βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις και δεν αποκλείεται να υπάρξουν άμεσα εξελίξεις.

Μία ακόμα περίπτωση παίκτη για τα χαφ, αρκετά προχωρημένη και αυτή, είναι και του Πέρε Πονς.

Ο 29χρονος Ισπανός μέσος μένει ελεύθερος από την Αλαβές και μάλιστα ο ΑΡΗΣ μιλάει με τον παίκτη εδώ και περίπου έναν μήνα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του AllAboutARIS.

Οι “κιτρινόμαυροι” έχουν stand by τον παίκτη και ενδεχομένως οι εξελίξεις με τον Ντιόπ να επηρεάσουν την υπόθεσή του. Δεν αποκλείεται όμως να γίνει διπλή κίνηση, αφού υπάρχει θολό τοπίο γύρω από τις περιπτώσεις όπως αυτές των Ματίγια και Εντιαγέ.

Το who is who

Ο Πονς είναι παιδί της Καταλονίας και από μικρή ηλικία εντάχθηκε στη Χιρόνα, με την οποία έκανε το ντεμπούτο του σε ηλικία 19 ετών, σε παιχνίδι για το Κύπελλο.

Η πολυετής παρουσία του στην ομάδα των Βάσκων ολοκληρώθηκε τη σεζόν 2018-19, έχοντας καταγράψει 211 συμμετοχές, με 4 γκολ και 9 ασίστ. Εκείνο το καλοκαίρι η Αλαβές έβγαλε από τα ταμεία της 2 εκατ. ευρώ και τον έκανε δικό της, μέχρι και φέτος που ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του, έπειτα από 82 συμμετοχές και 5 γκολ. Φέτος κατέγραψε 27 συμμετοχές και μόλις ένα τέρμα.

Πρόκειται για καθαρό “6άρι” αλλά και και δυνατότητες μπροστά, βρίσκοντας ενίοτε και γκο. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με εμπειρία σε υψηλό επίπεδο, όπως δείχνουν οι 144ν συμμετοχές στη La Liga ενώ έχει άλλες 133 στην 2η κατηγορία της Ισπανίας.

 

Προτεινόμενα Άρθρα