Ο Παπαπέτρου οφείλει να συνεχίσει να είναι «πενηνταρίσιος»

από AllAboutARIS

Η ΚΕΔ όρισε ως διαιτητή του αγώνα του ΑΡΗ με τον Παναθηναϊκό, τον Τάσο Παπαπέτρου. Κατά πολλούς ίσως τον κορυφαίο Έλληνα ρέφερι τα τελευταία χρόνια.

Την ώρα που οι Κιτρινόμαυροι αντιμετώπιζαν τον Ιωνικό στο γήπεδο της Νεάπολης, την περασμένη Παρασκευή, ο Αθηναίος διαιτητής παντρευόταν και με θρησκευτικό γάμο σε κτήμα στην Βαρυμπόμπη, με την εκλεκτή της καρδιάς του, Μάρτζυ Λαζαρού. Η οποία είναι δημοσιογράφος και μέλος της εκπομπής «Love it», του ΣΚΑΙ. Καναλιού που είναι ιδιοκτησίας, Γιάννη Αλαφούζου.

Βέβαια, ο Τάσος Παπαπέτρου έχει αποδείξει και στο παρελθόν, πως άλλο διαιτησία κι άλλο η προσωπική ζωή. Είχαμε τονίσει και πέρσι, όταν ορίστηκε στον αγώνα ΑΡΗΣ-Π.Α.Ο.Κ., πως τότε η σύζυγός του δούλευε στο Open. Τώρα εργάζεται στον ΣΚΑΙ, διότι αυτή είναι η δουλειά της.

Τότε, στο «Κλεάνθης Βικελίδης» η διαιτησία του Παπαπέτρου ήταν «πενηνταρίσια». Το ίδιο ελπίζουμε να γίνει και τώρα. Ο Αθηναίος διαιτητής είναι μέσα στους ρέφερι που δέχονται τα πυρά της εξυγίανσης και μάλιστα πέρσι έγινε μια προσπάθεια να τον «καθαιρέσουν».

Εμείς ελπίζουμε να μην επηρεαστεί από οτιδήποτε και να σφυρίξει 50-50.

Προτεινόμενα Άρθρα