Ο πόλεμος, τα… παλιά και η ανάγκη για συσπείρωση

από AllAboutARIS

Τα εμπόδια ξεκίνησαν φέτος για τον ΑΡΗ πριν καλά-καλά στηθεί η μπάλα στη σέντρα για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν.

Την ώρα που ο Θεόδωρος Καρυπίδης καλείται να διαχειριστεί υποθέσεις όπως του Οριόλ και παράλληλα την ενίσχυση του ρόστερ, ήρθε η σκανδαλώδης απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας για να προσθέσει ακόμη ένα θέμα στην ατζέντα των “κιτρινόμαυρων”.

Πρόκειται για μία νομική απόφαση που ξεπερνάει κάθε λογική και νόμο του ελληνικού κράτους. Και για αυτό ακριβώς είναι ξεκάθαρο ότι κρύβονται άλλα πράγματα από πίσω, τα οποία έχουν να κάνουν με την προσπάθεια συγκεκριμένων πλευρών να πλήξουν τον ΑΡΗ βλέποντας ότι από πέρυσι αρχίζει να αλλάζει το status του στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Καρυπίδης θα κληθεί να αντιμετωπίσει για ακόμη μία φορά τις εξωαγωνιστικές χίμαιρες, σε μία στιγμή όπου ο ΑΡΗΣ θα πρέπει να εμφανιστεί πιο ενωμένος από ποτέ απέναντι σε όλους αυτούς που προσπαθούν να τον “φρενάρουν”.

Σε αυτή τη φάση, τα διαρκείας είναι ίσως ο πιο ενδεδειγμένος τρόπος για να γίνει αυτό, αφού έτσι θα φανεί η δυναμική στάση της ομάδας αλλά θα υπάρξει και αναγκαία οικονομική ενίσχυση προς τη διοίκηση που κινείται προς επιλογές από τα πολύ πάνω ράφια ώστε ο ΑΡΗΣ να είναι πρωταγωνιστής και φέτος.

Προτεινόμενα Άρθρα