Ο Σούντγκρεν που αποθέωνε τον ΑΡΗ ως τις 30 Απρίλη, τώρα τον ξεφώνισε για ένα περιστατικό του…Δεκέμβρη! (pics)

από AllAboutARIS

Τις τελευταίες ώρες ο Ντάνιελ Σούντγκρεν έχει επιστρέψει στην καθημερινότητα του ΑΡΗ, με δηλώσεις του που παρουσιάστηκαν ότι έγιναν σε ΜΜΕ της Σουηδίας και έχουν δημιουργήσει… κουβέντα.

Ο Σκανδιναβός θυμήθηκε το περιστατικό του περασμένου Δεκεμβρίου, με τη γέννηση του πρώτου παιδιού του και το πρόστιμο που του επιβλήθηκε επειδή δεν ταξίδεψε στο Ηράκλειο για το ματς με τον ΟΦΗ.

Θυμίζουμε ότι ο παίκτης είχε δεσμευτεί να ταξιδέψει μετά την ομάδα στην Κρήτη, κάτι που τελικά δεν έκανε και για αυτό αρχικά του επιβλήθηκε πρόστιμο, το οποίο στη συνέχεια ο Θεόδωρος Καρυπίδης αναίρεσε και έτσι ο επέστρεψε στις προπονήσεις .

Ποιό είναι το περίεργο στην όλη υπόθεση και στις δηλώσεις του; Οτι μετά από εκείνο το περιστατικό, που δεν κράτησε πολύ, από τον Φεβρουάριο μέχρι και τα τέλη Απρίλη δήλωνε σε κάθε ευκαιρία την επιθυμία του να παραμείνει στον ΑΡΗ. Μία το έκανε στη Nova, στις 23 Φεβρουαρίου, όπου σημείωσε ότι περιμένει πρόταση και μία το έκανε σε ΜΜΕ της πατρίδας του στις 29 Απριλίου.

Οι δύο πλευρές ήταν για καιρό σε επαφές μάλιστα για να συνεχίσουν μαζί, ακόμη ένα δείγμα της επιθυμίας του παίκτη να μείνει στην ομάδα. Στο τέλος όμως δεν τα βρήκαν στο οικονομικό και για αυτό ακολούθησαν χωριστούς δρόμους.

Μετά από όλα αυτά, οι δηλώσεις του Σούντγκρεν δυστυχώς δείχνουν και πτυχές του χαρακτήρα που έβγαλε κατά διαστήματα στον ΑΡΗ.

Πώς μιλάει τώρα έτσι για μία ομάδα στην οποία ήθελε να μείνει και το δήλωνε επανειλλημένα, ακόμα και μετά το περιστατικό που έγινε τον περασμένο Δεκέμβριο;

 

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X