Ο Φατόρε και το ροτέισον του Μάντζιου

από Νίκος Παπαδόπουλος

Στους δύο μήνες… και κάτι που ο Άκης Μάντζιος είναι τον πάγκο του ΑΡΗ, έχει προλάβει να χρησιμοποιήσει ήδη έναν πολύ μεγάλο αριθμό ποδοσφαιριστών.

Μέχρι την προηγούμενη διακοπή ήδη υπήρχαν 23 παίκτες από τους διαθέσιμους 30 που αγωνίστηκαν υπό τις οδηγίες του Έλληνα τεχνικού, σε πέντε παιχνίδια και μέσα σε έναν μήνα. Πολύ μεγάλα νούμερα εάν αναλογιστούμε την χρονική περίοδο και φυσικά τους αγώνες.

Ως εκ τούτου στα τέσσερα ματς που ακολούθησαν δεν έμειναν και πολλοί ακόμα να αξιοποιήσει, έχοντας μάλιστα να διαχειριστεί και αρκετές απουσίες λόγω των διαδοχικών τραυματισμών.

Η μοναδική προσθήκη στο ροτέισον του Μάντζιου ήταν ο Βαλεντίνο Φατόρε και αυτό κατ΄ανάγκη στο παιχνίδι του Βόλου, όπου ο Αργεντινός στάθηκε παραπάνω από καλά ως κεντρικός αμυντικός.

Ο 22χρονος φουλ μπακ ήταν ο 24ος παίκτης που χρησιμοποιήθηκε επί Μάντζιου και συνολικά ο 25 από το τωρινό ρόστερ φέτος (27 εάν βάλουμε Πάλμα και Εμπακατά).

Δεληζήσης, Κυριαζής, Μάνου Γκαρθία, Σαβέριο, Μπεκιαρίδης και Σγούρος είναι αυτοί που απομένουν από τα 31 του ρόστερ για να παίξουν ενώ υπάρχει και ο Χουτεσιώτης που έπαιξε στις δύο πρώτες αγωνιστικές αλλά όχι επί Μάντζιου.

 

Προτεινόμενα Άρθρα