Ο Φεράρι πήρε το ρίσκο και… έσωσε την τετράδα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Μέχρι την περασμένη Πέμπτη φάνταζε απίθανο ο Φράνκο Φεράρι θα τεθεί στη διάθεση του Άκη Μάντζιου για τον αγώνα με τον Βόλο, πόσο μάλλον να ξεκινήσει βασικός!

Μετά την πρώτη έκπληξη της παρουσίας του στην αποστολή ήρθε και εκείνη της παρουσίας του στην ενδεκάδα. Με πολύ θέληση, ρίσκο και την ένεση που έπρεπε να γίνει ώστε να αντέξει τον όποιο πόνο έβγαινε στη διάρκεια του ματς.

Ο Φεράρι ήθελε να παίξει, ο Μάντζιος… δεν ήθελε να πάει με τριάδα και ουσιαστικά το ρίσκο που πάρθηκε έσωσε την τετράδα πίσω και περιόρισε αρκετά την ανισορροπία που θα έφερνε στο πλάνο της ομάδας η αλλαγή της διάταξης.

Ο 31χρονος μπακ μάλιστα δεν ήταν κακός και με δεδομένο το θέμα του έκανε αρκετή δουλειά, έχοντας πολλά ανεβάσματα και λειτουργώντας ως… box to box χαφ παρά ως μπακ σε πολλές περιπτώσεις στο πρώτο ημίχρονο.

Πηγή: sofascore

Τα μέτρα του βέβαια ήταν συγκεκριμένα και δεν βγήκε τόσο στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου όσο σε άλλους αγώνες, πρόλαβε όμως να περάσει δέκα πάσες προς αυτό και συνολικά είχε 83 επαφές με τη μπάλα.

Μοναδικό ψεγάδι σε έναν βράδυ που υπερέβαλε εαυτό ήταν η κάρτα που δέχθηκε και με την οποία θα πρέπει να απουσιάσει σε έναν από τους επόμενους τέσσερις αγώνες της ομάδας. Μία απόφαση την οποία ο Άκης Μάντζιος αναμένεται να πάρει ως την Τρίτη.

Προτεινόμενα Άρθρα