Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται από σήμερα στο επίκεντρο για τον ΑΡΗ, ξεκινώντας από το “Κλεάνθης Βικελίδης” την μίνι προετοιμασία του για το ντέρμπι της Λεωφόρου.
Το 1-1 με τον Ολυμπιακό τόνωσε ψυχολογικά τους “κιτρινόμαυρους”. Ισως όμως πιο επιδραστική σε αυτό το κομμάτι να ήταν η εικόνα που παρουσίασαν στη μεγαλύτερη διάρκεια του προχθεσινού αγώνα, δίνοντας συνέχεια στα πρώτα δείγματα φορμαρίσματος που εμφανίστηκαν κόντρα στην ΑΕΚ αλλά σε πολύ μικρότερο βαθμό.
Ο ΑΡΗΣ ετοιμάζεται για τη Λεωφόρο με το μομέντουμ να γέρνει περισσότερο προς τη δική του πλευρά, σε αντίθεση με έναν Παναθηναϊκό ο οποίος μαζεύγει τα κομμάτια του μετά την ήττα από την ΑΕΚ.
Οι “κιτρινόμαυροι” βέβαια γνωρίζουν ότι το κλίμα δεν θα είναι τόσο… φιλόξενο, συν τον ορισμό του Αγκάγιεφ ο οποίος έχει φέρει προβληματισμό στις τάξεις της ομάδας. Και όχι άδικα, αναλογιζόμενοι τις εξώφθαλμες αλλοιώσεις με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ στα τελευταία χρόνια.
Ο ΑΡΗΣ έχει τα δικά του κίνητρα την επόμενη Κυριακή, προσεγγίζοντας εδώ και καιρό αυτό το ματς ως την πρόβα τζενεράλε του τελικού και τον Άκη Μάντζιο να έχει συγκεκριμένα πράγματα στο μυαλό του. Μία ενδεκάδα που πιθανότατα δεν θα απέχει πολύ από εκείνη της περασμένης Τετάρτης αλλά με κάποιες διαφοροποιήσεις στο τακτικό κομμάτι. Αυτές δηλαδή που θα προσπαθήσει να δουλέψει έως αύριο, όσο προλαβαίνει, πριν αναχωρήσει η ομάδα για την Αθήνα και το ματς της 8ης αγωνιστικής των πλέι οφ.