Πάρμα – Έμπολι 1-1: Αλληλοεξοντώθηκαν στο «Ένιο Ταρντίνι» (vid)

Η Πάρμα υποδέχθηκε την Έμπολι στο «Ένιο Ταρντίνι» στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Serie A. Η ομάδα του Φάμπιο Πέκια κατέγραψε την τρίτη σερί ισοπαλία της και εξακολουθεί να βρίσκεται στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας.

Η πρώτη καλή ευκαιρία στο ματς δημιουργήθηκε από τους φιλοξενούμενους. Στο 24′ ο Φραντζίνι δοκίμασε ένα χαμηλό σουτ από το όριο της περιοχής, ο Σουζούκι όμως παρακολουθούσε τη φάση και πραγματοποίησε μία εύκολη επέμβαση.

Η κατοχή ήταν μοιρασμένη και απουσίαζαν οι ουσιαστικές στιγμές όταν ένα λάθος του Κουλιμπαλί απεδείχθη μοιραίο για την Πάρμα. Στο 35΄ο Γάλλος έστειλε καταλάθος την μπάλα στο βάθος της εστίας της ομάδας του δίνοντας ένα έυκολο προβάδισμα στους παίκτες του Ντ’ Αβέρσα.

Οι οικοδεσπότες δεν μπορούσαν να το γυρίσουν παρά το ότι κρατούσαν περισσότερο μπάλα. Σταδιακά η Έμπολι έδειχνε να έχει επαναπαυθεί, πράγμα που πλήρωσε στο 80′, όταν ο Σαρπαντιέ βρέθηκε σε θέση βολής κι έκανε το 1-1.

Λίγα λεπτά αργότερα (83′), η Πάρμα είχε την ευκαιρία να φέρει τα πάνω κάτω στο ματς, κερδίζοντας πέναλτι. Ο Μπόννυ δεν ευστόχησε από την άσπρη βούλα, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται το βαθμό στην 9η αγωνιστική.

 

 

 

Στο νοσοκομείο 8 μαθητές από κατανάλωση αλκοόλ
Προηγούμενο άρθρο Στο νοσοκομείο 8 μαθητές από κατανάλωση αλκοόλ
Επόμενο άρθρο Παναιτωλικός για τη διαιτησία στο ματς με τον Βόλο: “Χειρουργείο σε live μετάδοση”
Παναιτωλικός για τη διαιτησία στο ματς με τον Βόλο: “Χειρουργείο σε live μετάδοση”

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News