ΠΑΕ ΑΡΗΣ: “Στοχοποίηση γιατί διαμαρτυρηθήκαμε – Ποτέ δεν προκαλέσαμε κι ούτε θα το κάνουμε”

από AllAboutARIS

Από την πρώτη στιγμή κάποιοι επέλεξαν να στοχοποιήσουν τον Δημήτρη Νιαρχάκο και γενικά τους ανθρώπους του ΑΡΗ. Πλέον αυτό πήρε και… επίσημο τόνο, όπως φάνηκε βέβαια ξεκάθαρα με όσα υποστήριξαν οι άνθρωποι της ΠΑΕ ΑΕΚ κατά τη σημερινή απολογία τους στον αθλητικό δικαστή.

Το τελευταίο ήταν και αυτό που προκάλεσε την αντίδραση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, η οποία μέσω διαρροής στάθηκε στην στοχοποίηση του Νιαρχάκου, προσθέτοντας πως η ομάδα ουδέποτε έχει προκαλέσει. Μάλιστα, από την Κιτρινόμαυρη ΠΑΕ στέκονται στη φιλοξενία όλων των ομάδων στο Κλεάνθης Βικελίδης.

“Είναι απίστευτο πως ο επικοινωνιακός μηχανισμός των «γνωστών κέντρων» παρουσιάζουν τα γεγονότα από το βράδυ της Κυριακής μέχρι και τώρα ακόμη. Στοχοποιούν τον Δημήτρη Νιαρχάκο λες και διέπραξε έγκλημα που διαμαρτυρήθηκε στον διαιτητή για τα τραγικά λάθη που έκανε εις βάρος μας. Λες και σε άλλα γήπεδα δεν συμβαίνουν τέτοιες διαμαρτυρίες!! Πραγματικά είναι απίστευτο”, τόνισαν άνθρωποι της ΠΑΕ.

Προσθέτοντας πως…: “Ο ΑΡΗΣ τα τελευταία χρόνια δεν έχει προκαλέσει ποτέ με τη στάση του και τη συμπεριφορά των ανθρώπων του γενικότερα. Στο Χαριλάου δε, η φιλοξενία μας ήταν και θα είναι άψογη σε κάθε ομάδα που έρχεται κι αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει ούτε μετά τα όσα συνέβησαν την περασμένη Κυριακή στο ΟΑΚΑ”.

Προτεινόμενα Άρθρα