Παναγίδης: “Πλεονέκτημα η παρουσία του κόσμου μας” (vid)

από AllAboutARIS

Ο Μιχάλης Παναγίδης μίλησε στη NOVA ενόψει του αγώνα του ΑΡΗ με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες.

Αρχικά, ο Έλληνας μεσοεπιθετικός του ΑΡΗ απάντησε σχετικά με την εντύπωση που έμεινε στους ίδιους τους παίκτες από τον πρώτο επίσημο αγώνα της σεζόν, στο Περιστέρι: “Στο πρώτο παιχνίδι, με αντίπαλο τον Ατρόμητο, παίξαμε αρκετά καλά. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες, ενώ βρήκαμε κι ένα γκολ από λάθος αντιπάλου. Δεχτήκαμε, όμως, κι ένα γκολ από δικό μας λάθος. Γενικώς, όμως, στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα η εικόνα μας ήταν θετική. Μπορούμε να πούμε ότι ήταν μια εικόνα που δίνει ελπίδες για μια καλή πορεία στη συνέχεια”.

Ερωτώμενος για την εικόνα που έχουν οι Κιτρινόμαυροι από τον Πανσερραϊκό, μετά το πρώτο παιχνίδι των Σερραίων και το πώς σκέφτονται να αντιμετωπίσουν τον αντίπαλο σήμερα, είπε ο Παναγίδης: “Δουλέψαμε πάνω στον τρόπο που αγωνίζεται ο Πανσερραϊκός και στον τρόπο που εμείς πρέπει να προσεγγίσουμε το παιχνίδι αυτό. Είδαμε πώς παίζει ο αντίπαλος και πώς θέλει να πιέσει μέσα στο γήπεδο. Στόχος μας, πάντως, είναι να πάρουμε τους τρεις βαθμούς”.

Και πρόσθεσε: “Ο Πανσερραϊκός, στο πρώτο δικό του παιχνίδι στο πρωτάθλημα, έκανε καλή εμφάνιση. Στάθηκε καλά στην έδρα του ΠΑΟΚ. Είναι μια ομάδα με ποιοτικούς παίκτες. Δεν μάς προβληματίζει ότι ο Πανσερραϊκός σκόραρε δύο φορές απέναντι στον ΠΑΟΚ. Ξέρουμε πώς να αντιμετωπίσουμε τον αντίπαλο. Επιθετικά, πρέπει να παίξουμε πιο γρήγορα στην έδρα του Πανσερραϊκού σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι στο Περιστέρι και να έχουμε κίνηση και χωρίς την μπάλα στα πόδια. Πιστεύουμε ότι μπορούμε και πάλι να βρούμε γκολ, γιατί μεσοεπιθετικά διαθέτουμε πολύ καλούς παίκτες”.

Αναφορικά με τον στόχο του Άρη στον αγώνα στις Σέρρες, ο Παναγίδης ήταν ξεκάθαρος: “Θέλαμε τη νίκη στο πρώτο παιχνίδι, αλλά πήραμε μόνο τον ένα βαθμό, της ισοπαλίας. Τώρα, στις Σέρρες, θέλουμε το τρίποντο! Μόνο αυτό σκεφτόμαστε! Θα παίξουμε και για τον κόσμο μας, που θα έρθει να μάς στηρίξει. Είναι πλεονέκτημα για εμάς η παρουσία του”.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις ΕΔΩ

Προτεινόμενα Άρθρα