Περιμένοντας το κάτι παραπάνω από κάποιους…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η διακοπή του πρωταθλήματος έφερε στο προσκήνιο τα μεταγραφικά και τις κινήσεις του ΑΡΗ εν όψει Ιανουαρίου για την ενίσχυσή του.

Η ομάδα θα βάλει νέα πρόσωπα στη “μηχανή” της, τη στιγμή όμως που περιμένει παραπάνω πράγματα και από αυτά που υπάρχουν ήδη. Συγκεκριμένα από εκείνους που δεν… τράβηξαν πολύ στο πρώτο μισό της σεζόν.

Άλλοι παίκτες ξεχώρισαν, άλλοι όμως είτε έχουν μοιρασμένη εικόνα είτε προβλημάτισαν με την μέχρι τώρα παρουσία τους, έχοντας και το ελαφρυντικό από τα σκαμπανεβάσματα της ομάδας σε αυτές τις 13 αγωνιστικές.

Μάνου Γκαρθία είναι από τις πιο χαρακτηριστικές περιπτώσεις, με καλούς αριθμούς, ενεργή συμμετοχή στο παιχνίδι του ΑΡΗ αλλά και με την αίσθηση ότι μπορεί να δώσει πολλά περισσότερα.

Μπράιαν Νταμπό προβλημάτισε στο μεγαλύτερο κομμάτι του 1ου γύρου αλλά η έλευση του Πίτερ Ετέμπο τον… έστρωσε και έκλεισε με θετικό πρόσημο τον 1ο γύρο. Σίγουρα όμως οι άνθρωποι του ΑΡΗ έχουν περισσότερες απαιτήσεις από τον 30χρονο χαφ.

-Πάνω-κάτω ίδια ήτν και η πορεία του Μάρβιν Πίρσμαν έως τώρα. Ο Βέλγος έχασε γρήγορα τη θέση του από τον Μπράντλεϊ Μαζικού, όμως στα τελευταία παιχνίδια οι ανάγκες του… ύψους άνοιξαν ξανά την πόρτα της ενδεκάδας στον πρώην αμυντικό του ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος δείχνει να αρπάζει την ευκαιρία που του δόθηκε από τον Πάρντιου.

Ο Ζερβίνιο είναι επίσης μία τέτοια περίπτωση αλλά με ελαφρυντικά αφού προερχόταν από έναν σοβαρό τραυματισμό και ήθελε τον χρόνο του, ενώ δεν αξιοποιήθηκε πολλές φορές στα πλάγια όπου είναι και ο φυσικός του χώρος. Η έλευση ενός φορ δεν αποκλείεται να τον απελευθερώσει από το “9”…

-Μία από τις μεγάλες απογοητεύσεις -λόγω απαιτήσεων- στον 1ο γύρο ήταν ο Ράφαελ Καμάτσο. Η ποιότητα και οι ικανότητές του δεν αμφισβητούνται, ακόμα όμως δεν έχει βγάλει με ουσία αυτά τα στοιχεία στο γήπεδο ενώ έχει στιγματιστεί και από τις χαμένες ευκαιρίες του. Ένας παίκτης από τον οποίο στον ΑΡΗ περιμένουν πολλά περισσότερα μετά τον Δεκέμβριο.

 

Προτεινόμενα Άρθρα