Πιο έτοιμος για να βοηθήσει…

Η “φαρέτρα” του Χερμάν Μπούργος γέμισε σημαντικά αυτή την εβδομάδα και εν όψει Παναθηναϊκού, παράλληλα με τη βελτίωση της αγωνιστικής ετοιμότητας κάποιων ποδοσφαιριστών.

Ο Φακούντο Μπερτόγλιο ανήκει σε αυτές τις περιπτώσεις, κλείνοντας σχεδόν δύο εβδομάδες προπονήσεων μετά τον τελευταίο τραυματισμό που υπέστη.

Ο Αργεντινός ήταν στον πάγκο και την περασμένη Κυριακή, κόντρα στον Ολυμπιακό, όμως ο Χερμάν Μπούργος επέλεξε να μην τον χρησιμοποιήσει, παρόλο που ένιωθε ήδη αρκετά καλά.

Ο 31χρονος είναι σαφώς πιο έτοιμος αυτή την εβδομάδα και μπορεί να δώσει λύσεις στον άξονα, εφόσον χρειαστεί, στο μεθαυριανό ντέρμπι, με δεδομένο κιόλας ότι οι αλλαγές που έγιναν στο “Καραϊσκάκης” δεν άφησαν ικανοποιημένο τον Μπούργος.

Δεν βρίσκει λόγους να το αλλάξει…
Προηγούμενο άρθρο Δεν βρίσκει λόγους να το αλλάξει…
Επόμενο άρθρο Η βελτίωση του Εντιαγέ και η ελευθερία… υπό όρους
Η βελτίωση του Εντιαγέ και η ελευθερία… υπό όρους

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News