Πλέι οφ και… ΠΑΟΚ από σήμερα

Στο γήπεδο επιστρέφουν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ μετά το χθεσινό ρεπό και με καλή ψυχολογία από τη νίκη κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η ομάδα πλέον κινείται σε ρυθμούς πλέι οφ και ξεκινάει η προετοιμασία της για την πρεμιέρα με τον ΠΑΟΚ στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. Ένα δυνατό ποδαρικό το οποίο οι “κιτρινόμαυροι” θέλουν να κάνουν με το δεξί και παράλληλα να πραγματοποιήσουν ένα αποφασιστικό πρώτο βήμα για την εξασφάλιση της 5ης θέσης όσο πιο νωρίς γίνεται μέσα στη διαδικασία των πλέι οφ.

Το ματς της Κυριακής βρίσκει τον ΑΡΗ σε ένα καλό μομέντουμ με τη νίκη και την εμφάνιση που πραγματοποίησε κόντρα στον ΠΑΣ, μαζί φυσικά με τις σημαντικές επιστροφές των Ετέμπο και Οντουμπάζιο που εξέτισαν τις τιμωρίες τους και βρίσκονται ξανά στη διάθεση του Τόλη Τερζή.

 

3 χαμένα παιχνίδια στο… σουτ, με διαιτητικά λάθη και 54 (!) βολές διαφορά!
Προηγούμενο άρθρο 3 χαμένα παιχνίδια στο… σουτ, με διαιτητικά λάθη και 54 (!) βολές διαφορά!
Επόμενο άρθρο Ο Παλίκουτσα συστήνεται: “Πειθαρχία, επαγγελματισμός και… φλόγα στα μάτια”
Ο Παλίκουτσα συστήνεται: “Πειθαρχία, επαγγελματισμός και… φλόγα στα μάτια”

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News