Ποδοσφαιρικό παρακράτος, με την ανοχή της Πολιτείας!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η ΑΕΚ και τα στελέχη της δυσφήμησαν για ακόμη μία φορά το προϊόν που λέγεται ποδόσφαιρο. Και για ακόμη μία φορά έγινε κόντρα στον ΑΡΗ.

Πέρυσι ήταν τα… μπεγλερίσματα στα αποδυτήρια. Φέτος όμως επικράτησαν συνθήκες ζούγκλας και παλιάς καλής ποδοσφαιρικής παράγκας, με μπούκες στ ααποδυτήρια από ιδιοκτήτες και μπράβους -όπως κατήγγειλε η ΠΑΕ ΑΡΗΣ- σοκάροντας την κοινή γνώμη. Για να έρθει η συγκλονιστική καταγγελίας της απειλής του Δημήτρη Μελισσανίδη προς τον Θεόδωρο Καρυπίδη.

Το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν καθάρισε, όπως διαλαλούν κάποιοι. Στον βούρκο κολυμπάει ακόμα, απλά κάτω από άλλο καθεστώς και πάντα με τον νόμο του ισχυρού να εφαρμόζεται.

Το ερώτημα είναι ένα… Μετά τα χθεσινά αίσχη της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, θα παρέμβει επιτέλους η Πολιτεία; Ή θα κάθεται να κοιτάει και να δείχνει ανοχή σε όσα γίνονται;

Πώς δέχεται η κυβέρνηση να γίνονται τέτοια έκτροπα σε γήπεδα όπου γονείς και παιδιά πηγαίνουν για να απολαύσουν το πιο όμορφο άθλημα του κόσμου; Αυτό που ενώνει λαούς και έπρεπε να αποτελεί στιγμή ξεγνιασιάς, λασπώνεται στα χέρια ανθρώπων που διοικούν ομάδες και ομοσπονδίες.

Θα παρέμβετε επιτέλους κύριοι της Πολιτείας; Θα περιμένουμε…

Προτεινόμενα Άρθρα