Πολλά ερωτηματικά μετά από καιρό…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Οι διεθνείς και 1-2 ακόμα ανοικτά μέτωπα δημιούργησαν αρκετά ερωτηματικά στην ενδεκάδα του ΑΡΗ μετά από καιρό και ίσως για πρώτη φορά επί Τερζή.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν άνοιξε σε μεγάλο βαθμό τα χαρτιά του τις τελευταίες ημέρες, έχοντας συγκεκριμένο τακτικό πλάνο αλλά χωρίς να δίνει ξεκάθαρη εικόνα για όλα τα πρόσωπα της ενδεκάδας.

Η κατάσταση αυτή ξεκινάει από την άμυνα και το τέρμα, όπου”παίζεται” ανάμεσα σε Σιαμπάνη-Κουέστα και με τον πρώτο να έχει προβάδισμα.

Στα δεξιά της άμυνας υπάρχει το δίλημμα Οντουμπάζιο-Εμπακατά ενώ στα αριστερά ο Πίρσμαν έχει ένα μικρό πλεονέκτημα έναντι του Μαζικού που έλειπε όλη την εβδομάδα. Φαμπιάνο και Μπράμπετς είναι οι σίγουροι στο κέντρο της άμυνας

Στο χώρο του κέντρου είναι ακόμα πιο θολό το τοπίο. Με δεδομένο ότι ο Πάλμα θα είναι στο αρχικό σχήμα, εκτός απροόπτου, η λογική λέει ότι θα έχει από πίσω του το δίδυμο Νταρίντα-Ετέμμπο. Σε διαφορετικό σενάριο μία θέση  διεκδικεί ο Ντουκουρέ.

Στα άκρα από τη μία πλευρά θα είναι ο Ματέο και την άλλη θέση διεκδικούν οι Καμάτσο-Ιτούρμπε ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι τις προηγούμενες μέρες και ειδικά την Πέμπτη έγινε δοκιμή στα εξτρέμ και με τον Χριστοδουλόπουλο, οπότε δεν μπορεί να αποκλειστεί μία έκπληξη στην περίπτωσή του.

Οσον αφορά την κορυφή της επίθεσης, η αργοπορημένη επιστροφή του Καμαρά από τη Μαυριτανία ενισχύει ακόμα περισσότερο την επιστροφή του Γκρέι στο αρχικό σχήμα έπειτα από αρκετό καιρό.

Προτεινόμενα Άρθρα