Πολλαπλά μέτωπα και αναμονή για απαντήσεις

από Νίκος Παπαδόπουλος

Λιγότερο από δύο μέρες για να αποχαιρετήσει ο ΑΡΗΣ το 2023 και να μπει επίσημα στη χειμερινή περίοδο των μεταγραφών, με τις διεργασίες για την ενίσχυση του ρόστερ να προχωρούν με φουλ ρυθμούς.

Στόχος των “κιτρινόμαυρων” παραμένει μία τουλάχιστον κίνηση μέχρι τα τέλη του χρόνου, έχοντας λοκάρει σε συγκεκριμένες επιλογές για τουλάχιστον 1-2 θέσεις και με τις επαφές να είναι προχωρημένες.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πέραν της ισπανικής αγοράς, όπου έχουν ξεχωρίσει αρκετές επιλογές, υπάρχει και εκείνη της Αγγλίας απ’ όπου ο ΑΡΗΣ έχει εστιάσει σε κάποιους παίκτες.

Το μέτωπο του εξτρέμ μάλιστα φαίνεται να είναι το πιο προχωρημένο σε αυτή τη φάση αλλά δίχως κάποια οριστική εξέλιξη και εξετάζοντας παράλληλα επιλογές για τη συγκεκριμένη θέση και από τις δύο χώρες.

Ο ΑΡΗΣ περιμένει απαντήσεις για 1-2 ποδοσφαιριστές και παράλληλα εξετάζει συνεχώς περιπτώσεις που προκύπτουν ώστε να κάνει τις καλύτερες δυνατές επιλογές, κυρίως όσον αφορά τη θέση του φορ όπου επίσης ψάχνει μία κίνηση άμεσα για να πλαισιώσει τον Λορέν Μορόν.

Μαζί με τον αριστερό μπακ και μία κίνηση στον άξονα, η ομάδα στοχεύει σε ένα καρέ κινήσεων σταδιακά ως τα μέσα του Ιανουαρίου για να κλείσει γρήγορα τα κενά που υπάρχουν στο ρόστερ και να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμη στο απαιτητικό πρόγραμμα που έχει μπροστά της.

 

Προτεινόμενα Άρθρα