Πορτογάλοι διαιτητές με… παρελθόν στο ΑΡΗΣ-ΠΑΟ (vids)

από AllAboutARIS

Πορτογάλοι διαιτητές έρχονται την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη για το ντέρμπι της αγωνιστικής ανάμεσα στον ΑΡΗ και τον Παναθηναϊκό. Με… παρελθόν βέβαια, αφού σε προηγούμενα παιχνίδια οι Κιτρινόμαυροι έχουν σοβαρά παράπονα.

Ας αρχίσουμε με τον διαιτητή. Πρόκειται για τον Γκουστάβο Κορέια, ο οποίος είχε οριστεί και πέρσι στο ΑΡΗΣ-ΑΕΚ 0-2, ματς στο οποίο υπάρχουν παράπονα για τον μη καταλογισμό ενός πέναλτι στο 30′. Ο Πορτογάλος είχε οριστεί και τη σεζόν 2021-2022, στο Αστέρας Τρίπολης-ΑΡΗΣ 0-2, όπου παρά τη νίκη είχε μια κακή διαιτησία.

Ιδιαίτερη περίπτωση είναι Μπρούνο Εστέβες, ο οποίος μαζί με τον Βασίλη Νικολακάκη (Λασίθι) θα είναι στο VAR. Ο συγκεκριμένος λοιπόν, ήταν VARίστας σε μία από τις μεγαλύτερες σφαγές των Κιτρινόμαυρων στην Τούμπα. Μιλάμε για εκείνο το αξέχαστο ματς με τον Κουλμπάκοφ διαιτητή. Στις 9 Μαΐου 2021 εκείνο το 2-0 υπέρ των γηπεδούχων, που διαμορφώθηκε με ένα ανύπαρκτο πέναλτι κι ένα γκολ στα τελευταία λεπτά, που προήλθε από επιθετικό φάουλ.











Στη φάση του πέναλτι, ο διαιτητής Κουλμπάκοφ δεν το υπέδειξε σε κανονική ροή, ωστόσο ο VAR Εστέβες τον κάλεσε να ξαναδεί τη φάση. Αμφότεροι «είδαν»… παράβαση.

Βοηθοί του Κορέια θα είναι οι επίσης Πορτογάλοι Τιάγκο Κόστα και Ρουί Τεξέιρα, ενώ 4ος ορίστηκε ο Ραφαήλ-Παναγιώτης Τσιάρας από την Καβάλα.

Προτεινόμενα Άρθρα