Που μπορείτε να κλείσετε τα εισιτήρια σας για το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό

από AllAboutARIS

Με τον κόσμο του στο πλευρό του θα αγωνιστεί ο ΑΡΗΣ στη Σαββατιάτικη αναμέτρηση στις Σέρρες με την τοπική ομάδα. Όπως φαίνεται από την ανακοίνωση των γηπεδούχων, οι φίλοι των Κιτρινόμαυρων θα φιλοξενηθούν στο ένα πέταλο και πιο συγκεκριμένα στις θύρες 1,7.

Προκειμένου να προμηθευτούν το εισιτήριό τους οι φίλοι του ΑΡΗ θα πρέπει να ακολουθήσουν τον παρακάτω σύνδεσμο..

Εδώ μπορείτε να κλείσετε το εισιτήριο σας

 

H είσοδος στο γήπεδο γίνεται ΜΟΝΟ με τη χρήση της εφαρμογής Gov.gr Wallet. Αγοράζοντας κωδικούς εισιτηρίων, θα σας αποστέλλεται email με ένα αρχείο PDF ανά κωδικό/εισιτήριο, το οποίο θα περιλαμβάνει το QR code για σκανάρισμα ή τον κωδικό του για την εισαγωγή του στο Gov.gr Wallet. Την εφαρμογή Gov.gr Wallet μπορεί οποιοσδήποτε να κατεβάσει από το Google Play ή το App Store εφόσον είναι εγγεγραμμένος στο Εθνικό Μητρώο Επικοινωνίας (Ε.Μ.Επ.). Όποιος δεν έχει εγγραφεί μπορεί να το κάνει στο emep.gov.gr.

Για παιδιά κάτω των 15 ετών που δεν διαθέτουν προσωπικούς κωδικούς TaxisNet, ο κηδεμόνας εισέρχεται στο δικό του Gov.gr Wallet προσθέτοντας πρώτα το δικό του κωδικό/εισιτήριο και στη συνέχεια το παιδικό.

Για τα σώματα ασφαλείας κατά τη διαδικασία ταυτοποίησης δεν πρέπει να συμπληρώνουν τον αριθμό ταυτότητάς τους για να προχωρήσουν τη διαδικασία.

Για τους αλλοδαπούς που δεν διαθέτουν προσωπικούς κωδικούς TaxisNet και έχουν ξένο διαβατήριο, αγοράζουν κανονικά από την πλατφόρμα μας τον κωδικό/εισιτήριο χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Gov.gr Wallet επιλέγουν το πεδίο Non Greek Resident και στο επόμενο βήμα ταυτοποίησης σκανάρουν τον κωδικό/εισιτήριο (δεν επιλέγουν το Skip) και στη συνέχεια σκανάρουν με NFC το διαβατήριο τους.

Προτεινόμενα Άρθρα