Πρεμιέρα… Νο2, σε “μαραθώνιο” υψηλών βλέψεων!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η χρονιά αρχίζει για τον ΑΡΗ… για δεύτερη φορά φέτος.

Μετά την πρεμιέρα με την Ευρώπη, οι “κιτρινόμαυροι” ξεκινούν και πάλι αλλά αυτή τη φορά για τον “μαραθώνιο” του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο Λεβαδειακός είναι ο πρώτος αντίπαλος της ομάδας του Χερμάν Μπούργος, η οποία καλείται να αποφύγει τις εκπλήξεις της πρεμιέρας και να ξεκινήσει νικηφόρα μία χρονιά για την οποία ο Θεόδωρος Καρυπίδης έθεσε ως στόχο τη διεκδίκηση του τίτλου.

Το ματς αυτό έρχεται περίπου δέκα μέρες μετά τον αποκλεισμό του ΑΡΗ από την Ευρώπη, ψάχνοντας το… φάρμακο της ηρεμίας στην Ελλάδα και σε ένα καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα.

Οι Βοιωτοί επιστρέφουν στη μεγάλη κατηγορία και θέλουν να παραμείνουν αυτή τη φορά, ελπίζοντας σε μία έκπληξη στο “Βικελίδης”, όπου το έργο τους αναμένεται αρκετά δύσκολο.

ΑΡΗΣ: Μαγνητίζει ο Ζερβίνιο – Την… πλήρωσε ο Ιτούρμπε

Ο Ιβοριανός είναι σημείο αναφοράς πριν καν ξεκινήσει το αποψινό παιχνίδι, δίνοντας το “παρών” για πρώτη φορά σε αποστολή της ομάδας.

Αυτό είχε κόστος για τον Μπούργος, αφού αναγκάστηκε να αφήσει εκτός τον Χουάν Ιτούρμπε λόγω της υπεραριθμίας που υπάρχει με τους ξένους.

Από εκεί και πέραν δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα για τον Αργεντινό τεχνικό

Η αποστολή του ΑΡΗ: Cuesta, Σιαμπάνης, Fabiano Leismann, Brabec, Manu Garcia, Mateo Garcia, Gervinho, Mancini, Doukoure, Gray, Dabo, Camacho, M’Bakata, Diop Gueye, Moses Odubajo, Luis Palma, Peersman, Mazikou, Χατζηιωάννου, Τανούλης.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Χωρίς προβλήματα και με… ενθουσιασμό στη Θεσσαλονίκη

Οι Βοιωτοί ήρθαν για το αποψινό ματς με… σύμμαχο τις ιδιαιτερότητες που κρύβει κάθε πρεμιέρα, ελπίζοντας σε μία έκπληξη κόντρα στον ΑΡΗ.

Ο Γιάννης Ταουσιάνης υπολογίζει κανονικά όλους τους ποδοσφαιριστές, οπότε η ομάδα του ταξίδεψε πλήρης χθες στη Θεσσαλονίκη.

Η αποστολή του Λεβαδειακού: Μάρκοβιτς, Στογιάνοβιτς, Μπαχανάκ, Βουτσά, Τζημόπουλο, Συμελίδη, Παναγιώτου, Ντεντάκη, Νίκα, Λιάγκα, Κωνσταντινίδη, Βήχο, Βρακά, Δούμτσιο, Ρεγκίς, Βινίσιους, Σκβάρκα, Μουτίνιο, Μεχία, Λούα Λούα, Χάμμοντ, Μπελμόντ και Γκάμπριελ.

Η «ταυτότητα» του αγώνα

1η αγωνιστική Super League

ΑΡΗΣ-Λεβαδειακός

Γήπεδο: «Κλεάνθης Βικελίδης»

20:30, Novasports

Διαιτητής: Γιώργος Τζοβάρας (Φθιώτιδας)

Βοηθοί: Μιχαήλ Παπαδάκης (Ηρακλείου), Αντώνης Σινιοράκης (Χανίων)

4ος: Δημήτρης Μαλούτας (Ημαθίας)

VAR: Θανάσης Τζήλος (Λάρισας)

Βοηθός VAR: Παντελής Σπυρόπουλος (Αν. Αττικής)

Προτεινόμενα Άρθρα