Πρόταση εισαγγελέα για αφαίρεση 11 βαθμών από τη Γιουβέντους

Ο εισαγγελέας πρότεινε την αφαίρεση 11 βαθμών από την Γιουβέντους θεωρώντας ένοχη στη δίκη για παρατυπίες στις πληρωμές του συλλόγου προς ποδοσφαιριστές καθώς και αδικαιολόγητες σχέσεις με τους ατζέντηδες των παικτών κι άλλους συλλόγους.

Μάλιστα σήμερα η τιμή της μετοχής της «Γηραιάς Κυρίας» στο χρηματιστήριο του Μιλάνου έπεσε κατά 4,9%, με την τελική απόφαση του δικαστηρίου να αναμένεται εντός της ημέρας.

Με τρία παιχνίδια να απομένουν αυτή τη σεζόν, η «Γιούβε» είναι δεύτερη στη Serie A με 69 βαθμούς, πίσω από την πρωταθλήτρια Νάπολι. Η επικύρωση της αφαίρεσης βαθμών θα οδηγήσει τη Γιουβέντους εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Εκλογές 2023: H νεότερη εικόνα των σταυρών σε Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης (pics)
Προηγούμενο άρθρο Εκλογές 2023: H νεότερη εικόνα των σταυρών σε Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης (pics)
Επόμενο άρθρο Αρχίζει η δίκη για τον Φρέντι Μπελέρη (vid)
Αρχίζει η δίκη για τον Φρέντι Μπελέρη (vid)

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News