Ραντεβού… πρόκρισης για ομάδα και κόσμο σε τρεις εβδομάδες!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Το αποτέλεσμα του χθεσινού αγώνα στο Αγρίνιο θα καθόριζε το τύπο της ανυπομονησίας για το δεύτερο ματς ΑΡΗ και Παναιτωλικού.

Το γκολ του Φραν Βέλεθ έκανε τη μισή δουλειά για τους “κιτρινόμαυρους”, έχοντας μπροστά τους ακόμη 90 λεπτά για πετύχουν τον στόχο της πρόκρισης του Κυπέλλου Ελλάδος. Ένα γκολ που έκλεισε το “ραντεβού” με τον κόσμο της ομάδας κάτω από τις καλύτερες δυνατές συνθήκες.

Φυσικά θα προηγηθεί το εντός έδρας ματς πρωταθλήματος με τον ΝΠΣ Βόλο στις 25 του μήνα. Άπαντες όμως έχουν μία γλυκιά ανυπομονησία για εκείνο της 6ης Μαρτίου, στο οποίο το “Κλεάνθης Βικελίδης” αναμένεται κατάμεστο για να “κλειδώσει” και τυπικά η παρουσία του ΑΡΗ σε τελικό Κυπέλλου μετά από 14 χρόνια!

Μία ατμόσφαιρα που φαίνεται ότι για την οποία η ομάδα ζει και αναπνέει πλέον… Από τις δηλώσεις του Μάντζιου μέχρι τις κουβέντες που γίνονταν μεταξύ των παικτών μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα.

Ένα ματ-γιορτή, εφόσον όλα πάνε καλά, στο οποίο εννοείται ότι ο ΑΡΗΣ πρέπει να παρουσιαστεί σοβαρός και να ολοκληρώσει τη δουλειά που ξεκίνησε χθες.

Προτεινόμενα Άρθρα