Ρεάλ: Χάνει το ντέρμπι με Ατλέτικο ο Μπενζεμά, νοκ-άουτ για σχεδόν τρεις εβδομάδες

από AllAboutARIS

Ο μυικός τραυματισμός που υπέστη στο ματς με την Σέλτικ αναμένεται να κρατήσει εκτός δράσης τον Καρίμ Μπενζεμά για σχεδόν τρεις εβδομάδες, κάτι που σημαίνει πως θα χάσει μεταξύ άλλων το ντέρμπι της 18ης Σεπτεμβρίου κόντρα στην Ατλέτικο.

Η Ρεάλ πήρε ως λάφυρο τους τρεις βαθμούς από την έδρα της Σέλτικ (3-0) το βράδυ της Τρίτης, στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Champions League, ωστόσο η νίκη της αποδείχτηκε πύρρειος, με τον Καρίμ Μπενζεμά να αποτελεί το “θύμα” από πλευράς μερένγκες.

Ο Γάλλος διεθνής φορ χτύπησε και αποχώρησε στο ημίωρο, με τον Κάρλο Αντσελότι να εκφράζει μεν αισιοδοξία πως ο τραυματισμός του δεν θα είναι σοβαρός αλλά η διάγνωση που έγινε την Τετάρτη να κάνει λόγο για “τραυματισμό στον ημιτενοντώδη μυ και υπεφόρτωση στον τετρακέφαλο, αμφότεροι στον δεξιό μηρό”.

Τουτέστιν, όπως αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ, ο Μπενζεμά θα χρειαστεί να μείνει για διάστημα περίπου τριών εβδομάδων εκτός δράσης, γεγονός που τον θέτει νοκ-άουτ από το μαδριλένικο ντέρμπι με την Ατλέτικο στις 18 Σεπτεμβρίου αλλά και από τους προσεχείς αγώνες της Γαλλίας στο Nations League με αντιπάλους τις Αυστρία (22/9, εντός) και Δανία (25/9, εκτός).

Στόχος του είναι να προλάβει το ματς με την Οσασούνα στις 2 Οκτωβρίου, με την απώλεια της Ρεάλ να είναι μεγάλη αν αναλογιστεί κανείς πως ο Μπενζεμά ήταν μαζί με τον Κουρτουά οι δύο μοναδικοί παίκτες που δεν είχαν χάσει ούτε λεπτό συμμετοχής στην αρχή της φετινής σεζόν.

Προτεινόμενα Άρθρα