Ρονάλντο: Σπάει όλα τα ρεκόρ και στο Youtube

από AllAboutARIS

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποφάσισε να γίνει content creator, λανσάροντας το ολοκαίνουριο αποκλειστικό του κανάλι στο YouTube.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το Variety το κανάλι του Κριστιάνο Ρονάλντο στο YouTube που ονομάζεται «UR», θα αφορά το «μεγαλύτερο πάθος» του δηλαδή στο ποδόσφαιρο, καθώς και «άλλα ενδιαφέροντά του, συμπεριλαμβανομένης της οικογένειας, της ευεξίας, της διατροφής, της προετοιμασίας, της αποθεραπείας, της εκπαίδευσης και των επιχειρήσεων».

Επίσης, ο Πορτογάλος επιθετικός αναμένεται να συνομιλεί με διάφορους καλεσμένους.

Ο Κριστιάνοανακοίνωσε επίσημα τη δημιουργία του καναλιού του στο Youtube την Τετάρτη (21/08), καλώντας έτσι τους fans τους να τον ακολουθήσουν σε αυτό το ταξίδι. Μέσα σε λίγες ώρες από το ντεμπούτο του, το κανάλι κατέρριψε κάθε ρεκόρ, συγκεντρώνοντας πάνω από ένα εκατομμύριο συνδρομητές σε μόλις 90 λεπτά! Οι 100.000 συνδρομητές γράφτηκαν σε 22′!.

Σε δήλωση του ο 39χρονος στράικερ εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για το νέο του εγχείρημα. “Είμαι πολύ χαρούμενος που κάνω αυτό το έργο να ζωντανέψει. Ήταν στο μυαλό μου εδώ και πολύ καιρό, αλλά επιτέλους, έχουμε την ευκαιρία να το κάνουμε πραγματικότητα“, είπε. Ο Ρονάλντο άφησε να εννοηθεί επίσης ότι θα παρουσιάσει συνομιλίες με καλεσμένους, οι οποίες πιστεύει ότι θα «εκπλήξουν τον κόσμο».

Πηγή: novasports.gr

Προτεινόμενα Άρθρα