Ρουπ… συγκεκριμένης χρήσης

από Νίκος Παπαδόπουλος

Πέρασε καιρός… Η ταλαιπωρία, μεγάλη. Ο Λούκας Ρουπ όμως είναι και πάλι εδώ.

Ο Γερμανός επέστρεψε σε αποστολή του ΑΡΗ έπειτα από δύο μήνες και τον τραυματισμό του στις 26 Φεβρουαρίου κόντρα στον Ατρόμητο.

Πάνω που άρχισε να παίζει και να ξεχωρίζει στον άξονα μαζί με τον Βλάντιμιρ Νταρίντα, η ατυχία χτύπησε τον πόρτα του 32χρονου.

Από μία θλάση 1ου βαθμού, ο Ρουπ κατέληξε σε οίδημα. Μία κατάσταση που είχε μεταξύ άλλων λάθος διαχείριση και ως αποτέλεσμα τον παίκτη να μένει εκτός για δύο ολόκληρους μήνες, στη διάρκεια των οποίων έκανε και δύο ταξίδια στη Γερμανία για να εξεταστεί από τον προσωπικό του γιατρό.

Ο Γερμανός άσσος έδωσε μεγάλη μάχη για να προλάβει τα τελευταία παιχνίδια της χρονιάς, έχοντας αγωνιστεί μόλις σε τέσσερις ματς με τη φανέλα του ΑΡΗ. Οχι ένας ικανοποιητικός αριθμός ώστε να προλάβει να δείξει πράγματα και να φτάσει στο 100% της αγωνιστικής του ετοιμότητας.

Ο ρυθμός είναι ένα θέμα και τώρα έπειτα από δύο μήνες, για αυτό και η ενσωμάτωσή του θα γίνει σταδιακά. Σήμερα θα είναι διαθέσιμος 10-20 λεπτά και με ορίζοντα τον αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ ώστε να διεκδικήσει θέση στο αρχικό σχήμα.

Προτεινόμενα Άρθρα