Σγούρος: «Μετά την έλευση του Πάρντιου είμαστε καλύτερα»

από AllAboutARIS

Ο Ραφαήλ Σγούρος αναφέρθηκε στη δουλειά που γίνεται στον Άρη με την έλευση του Άλαν Πάρντιου, ενώ στάθηκε στη σημασία που θα έχει μία νίκη, στο σημερινό αγώνα, με το Βόλο, στο Πανθεσσαλικό.
Ο νεαρός μέσος των “κίτρινων” τόνισε ότι ο Άγγλος τεχνικός έχει θέσει με την έλευσή του, τους δικούς του κανόνες, ενώ όπως είπε η νίκη στο Βόλο θα δώσει ώθηση στην ομάδα για τη συνέχεια.

Αναλυτικά δήλωσε στη NOVA:

«Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση! Γενικώς, μετά την έλευση του νέου προπονητή είμαστε καλύτερα. Πάμε τώρα για τη νίκη στον Βόλο. Θα είναι αποτυχία όποιο άλλο αποτέλεσμα. Έχουμε δουλέψει για να πάρουμε τη νίκη και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

Για τον Άλαν Πάρντιου ανέφερε:

«Ο κύριος Πάρντιου έχει βάλει ήδη τους δικούς του κανόνες στην ομάδα. Είμαστε όλοι πολύ ευχαριστημένοι από τη δουλειά που γίνεται στην ομάδα με τον καινούργιο μας προπονητή. Αλλάξανε τα πράγματα προς το καλύτερο».

Για τη σημερινή αναμέτρηση στο Πανθεσσαλικό και τον αντίπαλο του Άρη, ο Σγούρος είπε: «Ο Βόλος είναι μια πολύ καλή ομάδα. Έχει πάρει καλά αποτελέσματα με σημαντικές ομάδες. Γνωρίζουμε ότι έχει ποιοτικούς παίκτες, που χρειάζονται προσοχή. Εμείς, όμως, από την πλευρά μας δεν φοβόμαστε κανέναν. Εμείς πρέπει να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες μας στις κόντρα επιθέσεις. Από την άλλη, όμως, πρέπει να προσέξουμε πολύ τους επιθετικούς του Βόλου, οι οποίοι μπορούν να κάνουν τη ζημιά. Όπως και να έχει, είναι πολύ σημαντικό να πάρουμε αυτή τη νίκη. Αν τα καταφέρουμε, θα πάρουμε ώθηση στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα».

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X