Τεν Χαγκ: «Αντίπαλός μας είναι η Μάντσεστερ Σίτι, όχι μόνο ο Χάαλαντ»

από AllAboutARIS

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ Τεν Χαγκ, έπλεξε το εγκώμιο του Έρλινγκ Χάαλαντ για το ένστικτο που διαθέτει στο σκοράρισμα, αλλά υπογράμμισε ότι η ομάδα του δεν θα επικεντρωθεί αποκλειστικά στον Νορβηγό στράικερ στο σημερινό ντέρμπι με τη «συμπολίτισσα» Σίτι στο «Έτιχαντ».
Οι «κόκκινοι διάβολοι» καλούνται να βρουν λύσεις για να περιορίσουν τον επιθετικό των «Πολιτών», ο οποίος έχει ξεκινήσει εξαιρετικά την καριέρα του στη Σίτι έχοντας ήδη έντεκα γκολ σε επτά παιχνίδια πρωταθλήματος.

Ερωτηθείς εάν συζήτησε για τον Χάαλαντ με τον -πρώην συμπαίκτη του Νορβηγού στην Ντόρτμουντ- Τζέιντον Σάντσο, ο οποίος πλέον αγωνίζεται στη Γιουνάιτεντ, ο Τεν Χαγκ δήλωσε: «Φυσικά. Όταν έχεις έναν παίκτη, ο οποίος έπαιξε στο παρελθόν με έναν παίκτη, τον ρωτάς».

Στη συνέχεια ο 52χρονος Ολλανδός τόνισε μεταξύ άλλων: «Νομίζω επίσης ότι είναι δουλειά μας εκ των προτέρων να αναλύουμε το παιχνίδι ως ομάδα και, αν μεμονωμένοι παίκτες έχουν τεράστια συμβολή στο αποτέλεσμα, πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας και αυτό κάνω με το επιτελείο και τους παίκτες μου, γιατί μπορούν να μας δώσουν περισσότερες λεπτομέρειες. Μου αρέσει η στάση του Χάαλαντ. Πώς είναι στον αγωνιστικό χώρο. Είναι άμεσος, “ζει” για τα γκολ και είναι άμεσος στην αντίπαλη εστία. Μπορεί επίσης να δημιουργήσει φάσεις για γκολ, αλλά για άλλη μια φορά, τον σέβομαι, αλλά την Κυριακή (σ.σ. σήμερα) δεν παίζουμε εναντίον του Χάαλαντ, παίζουμε εναντίον της Μάντσεστερ Σίτι».

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X