Σε προχωρημένες επαφές με Αρίμπας

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ισως και θέμα ωρών είναι η απόκτηση ενός ακόμη στόπερ για τον ΑΡΗ, αφού φαίνεται να έχει καταλήξει σε μία συγκεκριμένη επιλογή όπως διαβάστε νωρίτερα στο AllAboutARIS.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο παίκτης αυτός δεν αποκλείεται να είναι ο Αλεχάντρο Αρίμπας, του οποίου η λύση φαίνεται να προκρίνεται τις τελευταίες ώρες.

Ο 32χρονος Ισπανός στόπερ, ύψους 1,82, δεν είναι όνομα που προέκυψε το τελευταίο διάστημα αλλά υπάρχει στη λίστα της ομάδας από τις αρχές Μαΐου, έχοντας έναν ανοικτό δίαυλο επικοινωνίας μαζί του όλο αυτό το διάστημα.

Στα μάτια των “κιτρινόμαυρων” ο Αρίμπας συγκεντρώνει πολλά από τα χαρακτηριστικά που ψάχνουν. Αρκετά γρήγορος για τη θέση, καλός με τη μπάλα σε λογικά πλαίσια και με ικανότητα στον αέρα.

Παράλληλα οι “κιτρινόμαυροι” εξετάζουν ακόμα κάποιες επιπλέον περιπτώσεις παικτών από πιο πάνω ράφια, αλλά από χθες εκείνη του Αρίμπας έχει αποκτήσει προβάδισμα.

Μένει να φανεί εάν ο ΑΡΗΣ θα καταλήξει τελικά στον Μαδριλένο ή αν θα πάει σε μία από τις πιο ποιοτικές -και πιο ακριβές φυσικά- επιλογές που έχει ήδη στα χέρια του.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X