Σε αδιέξοδο οι συζητήσεις με Μήτρογλου!

από Νίκος Παπαδόπουλος
Ολο αυτό το διάστημα ο ΑΡΗΣ καταβάλλει μία προσπάθεια να βρει την κατάλληλη φόρμουλα με τον Κώστα Μήτρογλου και να λύσει το συμβόλαιό του με το καλύτερο δυνατό κέρδος. Οπως όμως όλες τις άλλες φορές, έτσι και τώρα βρίσκουν σε… τοίχο.
Οι συζητήσεις με τον 33χρονο επιθετικό έχουν φτάσει σε ένα τέλμα που έχει… τρελάνει τους ανθρώπους της ομάδας, βλέποντας πλέον μία εμμονική στάση από τον παίκτη να κάτσει ως το τέλος της σεζόν και να εξαντλήσει το συμβόλαιό του, τη στιγμή που δεν υπολογίζεται και δεν είναι σε κατάσταση να αγωνιστεί.
Ο ΑΡΗΣ προσπάθησε κάθε φορά να είναι όσο το δυνατόν πιο συνεργάσιμος με τον Μήτρογλου. Το έκανε το περασμένο καλοκαίρι, το έκανε και πριν από περίπου έναν μήνα με τον νέο κύκλο επαφών που ξεκίνησε και την πρόταση που του έκανε για να λύσει το συμβόλαιό του. Μεταξύ άλλων, του έδωσε και 15νθήμερη άδεια ώστε να πάει σε δικό του γιατρό για το γόνατο και γύρισε με περισσότερα κιλά από τα παραπανίσια που είχε ήδη, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες.
Ακόμα και με τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν το προηγούμενο διάστημα να έχει πρόταση από την Καβάλα, η απάντησή του όταν τον ρωτούσαν άνθρωποι της ομάδας ήταν ότι “εγώ δεν πάω πουθενά”, δείχνοντας ξεκάθαρα τη στάση του.
Είναι ξεκάθαρο ότι ο παίκτης δεν έχει διάθεση να παίξει ποδόσφαιρο αλλά να φουσκώσει κι άλλο τον τραπεζικό του λογαριασμό. Και είναι μία στάση την οποία ο ΑΡΗΣ δεν μπορεί να ανεχτεί πλέον…

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X