Το έχει ανάγκη ο ΑΡΗΣ, το έχει ανάγκη και ο Μπερτόγλιο…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Το σημερινό παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης είναι πολύ πιθανό να σηματοδοτήσει την επιστροφή του Φακούντο Μπερτόγλιο στην αρχική ενδεκάδα, για πρώτη φορά μετά από έναν μήνα και τον αγώνα κόντρασ στον Ολυμπιακό.

Με τον Μπαντού Εντιαγέ να χάνει αρκετές προπονήσεις τις προηγούμενες μέρες, ο Αργεντινός έχει ξεκάθαρο προβάδισμα για να ξεκινήσει στον άξονα και συγκεκριμένα πίσω από τον φορ, με τον Άκη Μάντζιο να ποντάρει πολλά πάνω του.

Ο Αργεντινός έδειξε στις προπονήσεις αυτής της εβδομάδας ότι ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε και ότι είναι σε καλή κατάσταση ξανά μετά από αρκετό καιρό.

Η αλήθεια είναι ότι η φετινή χρονιά κυλάει με πολλά σκαμπανεβάσματα έως τώρα για τον 31χρονο μεσοεπιιθετικό, έχοντας χάσει εννέα παιχνίδια λόγω τραυματισμών και τιμωριών, αναζητώντας σταθερότητα και περισσότερες καλές εμφανίσεις.

Ο ΑΡΗΣ χρειάζεται τον καλό Μπερτόγλιο σήμερα για να οργανώσει επιθετικά την ομάδα, απέναντι σε έναν Απόλλωνα Σμύρνης που αναμένεται “σφιχτός” και χωρίς να διάθεση να δώσει πολλούς χώρους. Οπως επίσης και ο Μπερτόγλιο χρειάζεται μία καλή εμφάνιση, έπειτα από ένα δύσκολο διάστημα το οποίο πέρασε…

Προτεινόμενα Άρθρα