Σε ΤΟΠ απόδοση το πρώτο τρίποντο-μήνυμα!

από AllAboutARIS

Ώρα για την πρώτη νίκη και για ένα ξεκάθαρο μήνυμα: Έτσι αντιμετωπίζει ο Άρης την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό (20:00) για την 2η αγωνιστική της Super League. 

H πρεμιέρα είχε άγχος και μία δύσκολη συνθήκη, όμως ο Άρης ανταποκρίθηκε και έδειξε τον απαιτούμενο χαρακτήρα για να φύγει με την ισοπαλία (1-1) από το Περιστέρι. Το μέταλλο και η βαριά φανέλα έπαιξαν σημαντικό ρόλο και τώρα η ομάδα του Άκη Μάντζιου καλείται να κυνηγήσει την πρώτη της νίκη στη σεζόν, αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας τον Πανσερραϊκό (20:00). 

TOP προσφορά* γνωριμίας από τη Novibet

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως ο Άρης, ενισχυμένος και με παίκτες που έλειπαν στην πρεμιέρα, βρίσκεται δύο «σκαλιά» πιο πάνω από τον Πανσερραϊκό. Η αμυντική λειτουργία παραμένει σταθερά σε υψηλό επίπεδο, οι λύσεις μεσοεπιθετικά αυξήθηκαν και η ομάδα του Μάντζιου μπορεί να «καθαρίσει» το ματς με μία επαγγελματική νίκη. Στο 2.30 η απόδοση για το διπλό.

Από εκεί και πέρα, είναι ξεκάθαρο πως ο Μάντζιος θα δώσει τον πρώτο λόγο στο «μηδέν» στην άμυνα. Υπό την τεχνική του ηγεσία, ο Άρης έγινε ίσως η πιο «σφιχτή» ομάδα στην Ελλάδα και όλοι γνωρίζουν πως παιχνίδια σαν αυτό στις Σέρρες απαιτούν μεγάλη προσοχή και, κυρίως, αποφυγή κάθε ρίσκου. Με βάση το σύνηθες τακτικό τoυς πλάνο, οι «κιτρινόμαυροι» μπορούν να κερδίσουν χωρίς να δεχτούν γκολ, κάτι που προσφέρεται σε απόδοση 3.80.

Με βάση τα παραπάνω, μπορούμε να περιμένουμε ένα… καθαρό σκορ από την καλύτερη και πιο ποιοτική ομάδα στο γήπεδο. Ο Άρης δεν πρέπει να αντιμετωπίζει προβλήματα κόντρα σε αυτούς τους αντιπάλους και σίγουρα έχει την ικανότητα να φτάσει σε μία άνετη και επαγγελματική νίκη: Στο 4.25 το 0-1, 0-2 και 0-3 στο ακριβές σκορ πολλαπλών επιλογών. 

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

 

Προτεινόμενα Άρθρα